Mijn alerts Direct regelen
Menu

Horeca te koop Utrecht

Huren is ook mogelijk. Bekijk ons aanbod.

Adhoc
Filters
Type
Categorie
Aanbod horecapanden
Bekijk ons actuele aanbod horeca objecten in de bruisende provincie Utrecht. Deze horecapanden zijn zowel te koop als te huur. Gebruik het filter om uw wensen aan te geven. Heeft u ondertussen vragen of interesse in een bepaald pand? Neem dan contact met ons op.
Horecaruimte beschikbaar in centrum Utrecht
Horecaruimte beschikbaar in centrum Utrecht
Utrecht · 281 m2 · Huur
€ 330,- per vierkante meter per jaar
Meer info
Restaurant in Baarn Verkocht
Restaurant in Baarn
Utrecht · 1124 m2 · Koop
Meer info

Horeca kopen of huren in Utrecht

De historische binnenstad, de gezellige grachtjes en het mooie groen, op het meest centrale punt
van Nederland; we hebben het natuurlijk over de stad Utrecht. Niet alleen de stad trekt aan, de gehele provincie maakt een groei door. Dit maakt Utrecht dé aangewezen provincie om een horecapand te kopen of huren. Op deze pagina vindt u ons actuele aanbod van horecapanden die te koop of te huur zijn in Utrecht.

Er komt veel kijken bij de koop of huur van een horecapand. Adhoc Horecamakelaars heeft de juiste specialisten in huis om u te ontzorgen en u te begeleiden in het proces. Bent u eigenaar van een horecapand in de omgeving Utrecht en wilt u dit verkopen? Wij bieden ook ondersteuning op maat voor de verkoop van horecagelegenheden.

Alert

Is Utrecht een regio waar u belangstelling voor heeft? En wilt u graag op de hoogte gehouden worden wanneer er nieuwe horecapanden beschikbaar zijn? Stel dan een alert in in ons alert systeem en wij zorgen voor een e-mailnotificatie wanneer er een match is gevonden.

Adhoc Horecamakelaars

Adhoc Horecamakelaars is dé specialist in onroerend goed binnen de horecabranche. Zowel in de randstad als in andere delen van Nederland hebben wij een ruim aanbod in horecapanden te koop en te huur. Ons kantoor is aangesloten bij de vakgroep Business van de NVM en tevens zijn wij als enige horecamakelaar aangesloten bij de RICS, een gerenommeerde organisatie voor vastgoedprofessionals.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts