Mijn alerts Direct regelen
Menu

Sale & Leaseback

Adhoc

Sale & Leaseback

Sale & Leaseback, snel liquiditeit in crisistijd

In tijden van crisis is cash king. Op inkomsten/omzet sturen is lastig dus probeert u om kosten te beperken. Als inkomsten langer uitblijven kan er, ondanks het goed beperken van kosten, een situatie ontstaan waarin u in liquiditeitsproblemen komt. Indien u een pand in eigendom heeft met een substantiƫle overwaarde zou u er op dat moment voor kunnen kiezen om het pand aan een belegger te verkopen en tegen een marktconforme huurprijs terug te huren. In dat geval is uw liquiditeitsprobleem opgelost en kunt u uw bedrijf voortzetten.

Marktwaarde horecabedrijfspand

Laat u goed informeren over de marktwaarde van uw horecabedrijfspand. Onze taxateurs zijn door jarenlange ervaring in staat om een goed beeld te geven over de marktwaarde van uw horeca vastgoed. Aangezien u goed bekend met het object komt u als toekomstig huurder ook niet voor verassingen te staan. U weet wat u huurt en weet ook hoe het horecabedrijfspand onderhouden is in de afgelopen jaren. Dit maakt het mogelijk een reƫle huurprijs overeen te komen waarop de belegger zijn of haar investeringsbeslissing kan baseren.

Contact over Sale & Leaseback

Overweegt u een sale & leaseback of wilt u er meer over weten? Neem dan contact op met ons kantoor en vraag naar Henk Sluiter (makelaar) en/of Marc Steunenberg (taxateur).

Meer weten?Henk Sluiter RM
Contact opnemen
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts