Mijn alerts Direct regelen
Menu

Horeca taxaties & advies

Adhoc

Horeca taxaties & advies

Taxeren is maatwerk. Met name waar het gaat om horecabedrijven die nog in exploitatie zijn, is expertise gewenst. Objectiviteit, nauwkeurigheid en een zorgvuldige afweging van technische factoren en wettelijke eisen en beperkingen vormen de basis van een betrouwbare taxatie.

Binnen de afdeling Taxatie en Advies werkt een team van ervaren professionals dat zich met name met taxaties van horeca-, leisure- en sportobjecten bezighoudt. Onze taxateurs hebben inzicht in de opbrengstverwachtingen van horecabedrijven, en zijn hierdoor in staat zinvolle taxatierapporten te leveren. De waarde van een pand zegt immers niets als de inventaris en het exploitatieresultaat niet worden meegewogen.

Naast taxaties ook marktanalyses en haalbaarheidsstudies

Adhoc horecamakelaars brengt vele horecatransacties tot stand, en ook onze taxateurs zijn hierdoor op de hoogte van ontwikkelingen in de markt. Zij hebben door hun jarenlange ervaring in de horecamakelaardij een vertrouwenspositie opgebouwd bij ondernemers, beleggers, ketenbedrijven, financieringsinstellingen, gemeenten en gerechtshoven.

Adhoc horecamakelaars houdt zich naast taxatie ook bezig met marktanalyses en haalbaarheidsstudies. Wij treden op als adviseur bij huurgeschillen en minnelijke waarderingen met de fiscus.

De afdeling Taxatie en Advies beschikt over een eigen website, www.adhoc-horecataxaties.nl

Meer weten?Marc Steunenberg MRICS RRV RT REV
Contact opnemen0182-533 355
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts