Mijn alerts Direct regelen
Menu

Horeca taxaties & advies

Adhoc

Horeca taxaties & advies

Taxeren is maatwerk. Met name waar het gaat om horecabedrijven die nog in exploitatie zijn, is expertise gewenst. Objectiviteit, nauwkeurigheid en een zorgvuldige afweging van technische factoren en wettelijke eisen en beperkingen vormen de basis van een betrouwbare taxatie.

Adhoc horecamakelaars is sinds begin 2024 een strategische samenwerking aangegaan met een zeer gerenommeerd en betrouwbaar, landelijk werkend taxatiebureau. Uw taxatie is in vertrouwde handen en wordt uitgevoerd door o.a. oud Adhoc horecamakelaars medewerker Marc Steunenberg en een team van ervaren professionals dat zich met name met taxaties van horeca-, leisure- en sportobjecten bezighoudt.

Deze taxateurs hebben inzicht in de opbrengstverwachtingen van horeca-onroerend goed en/of horecabedrijven, en zijn hierdoor in staat zinvolle taxatierapporten te leveren. De waarde van een pand zegt immers niets als de inventaris en het exploitatieresultaat niet worden meegewogen.

Vanzelfsprekend voldoen de taxateurs aan de accreditatie-eisen en bezitten ze de benodigde certificering van onder ander NRVT en RICS.

Taxatie aanvragen? Klik dan HIER

 

Meer weten?Henk Sluiter RM
Contact opnemen
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts