Mijn alerts Direct regelen
Menu

Hotel Verkopen

Adhoc

Uw hotel verkopen?

Bent u voornemens uw hotel te verkopen maar weet u niet goed waar te beginnen? Schakel dan de hotel specialisten van Adhoc horecamakelaars in. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om de juiste marktpartijen te vinden voor de verkoop van uw hotel. Dit voor zowel de hotelexploitatie als het hotel onroerend goed.

Een hotel verkopen kent een specifieke aanpak waar wij u dan ook graag bij helpen. Wij zijn landelijk actief en hierdoor in staat ook in het buitengebied een juiste selectie van kandidaten te maken.

Landelijk succesvol actief

Wij hebben goed contact met de grote landelijke ketens maar zijn ook lokaal goed ingevoerd. De afgelopen jaren hebben wij meerdere transacties succesvol mogen begeleiden, zie hiervoor onze referentie pagina.

In een persoonlijk gesprek met onze hotelspecialisten bespreken wij graag de mogelijkheden voor de verkoop van uw hotel. Een hotel verkopen doet u niet dagelijks, laat u daarom bijstaan door Adhoc horecamakelaars. De reden van de verkoop van uw hotel kan uiteenlopend zijn. Wellicht is de mogelijkheid om het geheel te verhuren of te verpachten ook aanwezig en kan dit voor u de uitkomst bieden.

De marktwaarde van uw hotel wordt in overleg met onze ervaren taxateurs berekend. Wij dragen zorg voor het gehele traject om uw hotel succesvol te verkopen, van intake tot oplevering.

Contact met hotelspecialist

Laat u bij de verkoop van uw hotel bijstaan door een professionele partij die u belangen kan behartigen. Heeft u vragen, neem dan vrijblijvend contact op met onze hotelspecialisten. Voor de provincie Noord-Holland en regio Midden Nederland kunt u contact opnemen met Bram Stokman. Voor de provincie Zuid-Holland en de regio Zuid Nederland kunt u contact opnemen met Henk Sluiter.

Het is uiteraard ook mogelijk om voorafgaand aan de verkoop van uw hotel een verkoopadvies op te laten stellen. Hierbij krijgt u duidelijk en onderbouwd inzicht in de opbrengstverwachting van uw hotelbedrijf.

Uw hotel verkopen?Neem contact op
In Memoriam Fred Grem

Met veel respect en dankbaarheid gedenken wij Fred Grem (Ridder in de Orde van Oranje-Nassau).

In Memoriam Fred Grem