a.s.r. real estate sloot namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarige huurovereenkomst met EAZIE voor de winkel met horecabestemming aan de Nieuwendijk 224 in Amsterdam. De focus van EAZIE op gezond eten en duurzame bedrijfsvoering zorgt voor een uitstekende match met a.s.r. real estate. De nieuwe vestiging heeft een oppervlakte van circa 172 […]
Lees meerDeze luxe broodjeszaak, nu al een groot succes, heeft onlangs haar plek gevonden in het hart van de Jordaan. Bij Leauf Amsterdam is een bezoek veel meer dan een snelle lunch; het is een ware beleving. De sandwiches zijn niet zomaar broodjes, maar een culinaire reis door een scala aan smaken, texturen en aroma’s. Elk […]
Lees meerDe vakantieperiode is natuurlijk vaak een wat rustigere periode. Ook veel mensen uit ons team hebben genoten van een heerlijke vakantie. Maar, we hebben zeker niet stilgezeten! Onderstaande deals werden in de afgelopen periode afgerond: – verhuur aan Yellow Gym – Frederikstraat 46 Tilburg; – verhuur aan Christiani Deli – Polderplein 106 Hoofddorp; – verhuur […]
Lees meerWe zijn verheugd om aan te kondigen dat Wagenweg 214 in Haarlem een nieuwe invulling heeft gekregen. Op 1 mei 2024 hebben we de ruimte opgeleverd aan de heren Bart Dijkers en Alexander van Megen. Na een periode van aanpassingen / verbouwingen is deze locatie nu geopend voor het publiek. We wensen de heren veel […]
Lees meerDe Veganees opent een nieuw restaurant in Amsterdam, dit keer aan de Wibautstraat, waar voorheen restaurant Kool was gevestigd. Restaurant Veganees opende eerder al een succesvolle zaak aan de Eerste Constantijn Huygenstraat. Restaurant Veganees staat bekend om zijn innovatieve veganistische keuken, met een menu dat varieert van seizoensgebonden salades tot creatieve vleesvervangers. Veganees streeft ernaar […]
Lees meerOp 1 augustus 2024 is Dunja, een waar begrip in Nieuw Vennep, overgedragen aan de nieuwe eigenaren. Dunja staat bekend om haar geweldige ijs, chocolade, zoetigheden en koffie/thee. Het bedrijf is gelegen aan het Händelplein 183 bij het winkelcentrum tegenover de Albert Heijn. De nieuwe eigenaren gaan onder dezelfde naam opereren de aankomende maanden, waarna […]
Lees meerOp dinsdag 9 juli 2024 hebben wij van Adhoc horecamakelaars een zeer interessant en leerzaam bedrijfsbezoek afgelegd bij QBTEC in Woerden. QBTEC, Europa’s grootste producent van professionele kook- en frituurinstallaties, gaf ons een uitgebreide rondleiding door hun moderne faciliteiten. Tijdens het bezoek kregen wij een mooi inzicht in de innovatieve productiemethoden en de hoogwaardige technologieën […]
Lees meerEen karakteristieke en geliefde bar die bijna 10 jaar was gevestigd aan de Prinsenstraat 5 in het centrum van Amsterdam. Na bijna 10 jaar heeft eigenaar Dan Watts besloten zijn bar te verkopen via ons kantoor. De koper, Those Damn Boat Guys, bleek dicht in de buurt te zitten aangezien hun kantoor is gevestigd in […]
Lees meerEen waar begrip in de regio Leerdam, een cafetaria die al bijna 67 jaar bestaat en bekend staat om haar uitstekende kwaliteit en ruime assortiment. De oom van onze opdrachtgever Harm Wolthuis begon destijds met een mobiele frietkar/semi permanent gebouw aan het Burgemeester Meesplein. Sinds 2015 is de cafetaria gevestigd op de begane grond in […]
Lees meerOp 1 mei 2024 was het alweer 20 jaar geleden dat Bram in dienst kwam bij Adhoc horecamakelaars. Na zijn stage van de Hogere Hotelschool (start 1 mei 2003, nog een jaar eerder) wilde Bram graag blijven en Adhoc zag veel potentie in hem. Bram: “ik doe mijn werk nog altijd met heel veel plezier, […]
Lees meerOp 31 mei 2024 is Ribsfactory, gelegen aan de Amstelstraat 16 te Amsterdam, overgedragen aan Ramen Bar Sensei. Wij wensen mevrouw Cheng en de heer Wong veel succes met hun nieuwe dumplingconcept aan de Amstelstraat. Dit koppel heeft al ruime ervaring met hun exploitatie in de Markthal van Rotterdam, waarmee dit hun tweede locatie wordt. […]
Lees meerAdhoc: ‘Elke horeca-transactie is maatwerk’ Adhoc horecamakelaars geldt als dé horecamakelaar in Nederland. Dankzij de uitgebreide kennis van het onroerend goed en een volledig inzicht in de horecabranche kent Adhoc een unieke positie in de makelaardij. Daarom is het altijd interessant om direct van Henk Sluiter RM, directeur en partner, in dienst sinds 1995- beëdigd […]
Lees meerAll inclusive Veggie & Vegan genieten in hartje Den Haag! Midden in het Haagse centrum aan de Turfhaven 356 openen de Haagse horecaondernemers Shione van Nieuwenhuizen en Bender Huinink een gloednieuwe Rozey vestiging van ca. 254 m². Na twee prachtige zaken in Rotterdam en Amersfoort, krijgt nu ook Den Haag haar eigen Rozey. De gasten […]
Lees meerDe Hofvlietvilla is gelegen op de mooiste locatie van Zwolle, aan het water en pal tegenover de historische binnenstad. De voormalige stadsvilla ligt op het ‘groene eiland’ waar men veel broedvogels en wilde planten treft maar ook heerlijk kan genieten op het geweldige terras. Verkoper Ton Kolman heeft deze villa ruim 10 jaar geleden verbouwd […]
Lees meerRick van Bezooijen, Albert van Bezooijen en Peter Haspels zijn de nieuwe eigenaren van Gare Pompidou. Deze gedreven ondernemers zijn bekenden in de horecawereld. ‘Wat een geweldige kans om Gare Pompidou voort te zetten’, zegt Rick in februari in vakblad Misset Horeca al vol enthousiasme; ‘De droom was er al lange tijd om een restaurant […]
Lees meerAan de Buitenveldertselaan 158 G Amsterdam heeft onze opdrachtgever vele jaren een succesvolle onderneming geëxploiteerd, dat bekend stond om haar Pita’s, Hummus en Falafel. Yala Eat gaat op deze locatie het bestaande concept voortzetten, maar breidt uit door de openingstijden te verruimen en ook ontbijt te gaan serveren. Kortom, het wordt een concept dat de […]
Lees meerOp 1 februari jl. is Daan Janssen gestart in de functie van assistent-makelaar. Daan heeft vorig jaar al zijn 10-maanden durende afstudeerstage bij Adhoc gelopen en dat beviel van beide kanten uitstekend. Inmiddels is hij afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden en is hij werkzaam op de kantoren in Amsterdam en Bodegraven. Van huis […]
Lees meerBram Stokman van Adhoc horecamakelaars heeft succesvol bemiddeld bij de verkoop van Capriole Café in Den Haag. Hieronder leest u meer over deze transactie en de plannen van de nieuwe eigenaar. Restaurant Capriole Café wordt PuuRR aan de Binck Na bijna 8 jaar stopt eind april het Haagse restaurant Capriole Café, om vervolgens op 4 […]
Lees meerWilliam’s Canteen in het hart van het Witte de Withkwartier Rotterdam is verkocht. De kopers zijn Robertino Goncalves en Abdelhak Badrane (Appie), bekend van de, eveneens in het Witte de Withkwartier gelegen, Spikizi Cocktailbar. Ze gaan Williams Canteen na een kleine verbouwing heropenen onder de naam Haertmelt. Wij bedanken de verkopers voor het vertrouwen in […]
Lees meerStayokay, de grootste hostelketen met ondertussen 21 vestigingen heeft de exploitatie van het Blue Collar Hotel op Strijp-S overgenomen. Dit bijzondere hostel is gevestigd in het karakteristieke Klokgebouw en telt 135 bedden, een bar-restaurant en diverse zalen en conferentieruimten. Stayokay heeft de lopende exploitatie overgenomen en zal in 2024 gefaseerd nog een aantal aanpassingen doen. […]
Lees meerAan de Nieuwe Beestenmarkt 14 heeft onze opdrachtgeefster 7 jaar een succesvol Thais bezorg- en afhaalbedrijf geëxploiteerd, dat bekend stond om overheerlijke traditionele Thaise gerechten en bubble tea. Roti King, met reeds een vestiging aan het Hoofddorplein in Amsterdam wilde graag een tweede locatie, en wel in Leiden. De locatie van Thai N Tea paste […]
Lees meerHeeneman & Partners verkoopt namens haar fonds ‘Amsterdam hotel 1’ het vastgoed waarin gevestigd het Amadi Park Hotel met 33 hotelkamers, gelegen aan de Eerste Constantijn Huygensstraat 18A-20 F-22C-26C en 26G te Amsterdam. De koper van de belegging exploiteert zelf een tweetal hotels in het centrum van Amsterdam en voegt daar nu een verhuurd hotel […]
Lees meerNa 35 jaar heeft Miriam Feuth haar Ierse pub Mulligans aan de Amstel 100 – bekend van de traditionele Ierse livemuziek – verkocht en 1 maart jl. overgedragen. De Pub is overgenomen door Steven, Brian en Jens, zij zijn bekend van onder andere Molly Malones, eveneens een bekende Ierse Pub in Amsterdam. Zij zullen Mulligans […]
Lees meerIn de plint van de recent opgeleverde Westewagenblokken in hartje centrum Rotterdam is de laatste horecaruimte opgeleverd aan BAM! Brood-Brunch-Borrel. Bij BAM kun je terecht voor goede koffie en homemade taarten/kaneelbroodjes en andere lekkernijen. Ze serveren ontbijt, brunch en lunchgerechten. Ook kun je heerlijke borrelplanken bestellen. BAM! heeft al een vestiging in Tilburg. De andere […]
Lees meerOp 6 februari jl. ontving onze directeur Henk Sluiter uit handen van Edwin van Kesteren van de NVM Business de oorkonde en het stafje. De NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) biedt haar leden het stafje en een oorkonde aan na een periode van 25 jaar werkzaam te zijn als beëdigd makelaar in onroerend goed met […]
Lees meerHet is een pracht locatie zo op een hoge duin naast het uitkijkpunt “Kopje van Bloemendaal”. Ingrid van Dam kon haar geluk niet op toen ze koper werd van deze bijzondere zaak. Ze opende begin januari 2024 restaurant Bløsh. Deze plek is al 50 jaar een bekende en aangename stop voor veel fietsers, wandelaars en […]
Lees meerNa een succesvolle periode van zes jaar, heeft Jurgen de Vries, eigenaar van restaurant De Munt, zijn geliefde eetgelegenheid verkocht. Het restaurant, dat op 5 mei 2017 werd opgericht door Jurgen en zijn vrouw Mariska, heeft zich in de loop der jaren ontpopt tot een favoriete bestemming voor liefhebbers. De beslissing om het restaurant te […]
Lees meerHet hotel in één van de bekendste badplaatsen van Nederland was ruim 25 jaar in handen van onze opdrachtgevers. Het hotel beschikt over 20 kamers, is gelegen op ca. 150 meter van het centrum en ca. 500 meter van het strand. Het beschikt over een eigen ondergrondse parkeergarage voor het stallen van auto’s (en opladen) […]
Lees meerNadat we in 2023 in Leiden al Goeswijn, Sabor en De tuin van de smid hadden verkocht en inmiddels ook overgedragen was het nu de beurt aan De FF, een gezellige gastropub met de lekkerste hamburgers van Leiden. De FF was gevestigd aan de Kloksteeg 7 in Leiden. De Kloksteeg bevindt zich in het gebied […]
Lees meerAl meer dan 50 jaar bestaat Snackbar J van ‘t Zelfde in Katwijk aan Zee. De snackbar is een waar begrip in de omgeving en staat bekend om haar uitstekende kwaliteit snacks, patat, broodjes en goedverzorgde catering. De snackbar is gelegen aan de buitenzijde van winkelcentrum de Hoornespassage. Corine en Ed hebben jarenlang met veel […]
Lees meerDeze nieuwe locatie (high traffic) is gelegen aan de drukke Rijnstraat/Turfmarkt in het Den Haag. Het centraal station is op steenworp afstand gelegen. De ruimte heeft een oppervlakte van circa 100 m2 begane grond en heeft een indrukwekkende vrije hoogte. In totaal heeft Salsa Shop nu 16 vestigingen door heel Nederland. Veel succes met deze […]
Lees meerNamens de Beurs van Berlage heeft Adhoc horecamakelaars de horecaruimte (“Het Schipperscafé”) aan het Damrak 213 in Amsterdam aan The Seafood Bar verhuurd. Michiel Lindenbergh van de Beurs van Berlage: “We wilden het vinden van een geschikte huurder zorgvuldig aanpakken. Daarom hebben we Bram Stokman van Adhoc horecamakelaars gevraagd om met ons mee te denken. […]
Lees meerNamens de eigenaar van restaurant Floreyn zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte koper voor zijn bedrijf. Dit mooi ingerichte restaurant is gesitueerd in de Pijp tegenover het populaire Izakaya en hotel Sir Adam. Na een korte maar intensieve onderhandeling hebben wij vrijdag 1 december Floreyn overgedragen aan twee jonge (startende) horecaondernemers. Zij zullen […]
Lees meerBij Adhoc komen horeca en vastgoed samen Het wil wat zeggen als ergens meerdere collega’s voor langere tijd werken: kennelijk is de job dan mooi, de sfeer goed en voel je je verbonden met het vak. Dat geldt zeker voor Adhoc horecamakelaars, waar directeur Henk Sluiter al ruim 27 jaar werkt. Hij is optimistisch over […]
Lees meerOnlangs heeft de overdracht plaatsgevonden van restaurant Djago aan het Scheldeplein 18 in Amsterdam. Het restaurant (uitstekende locatie + terras) is op steenworp afstand gelegen van de RAI Amsterdam Restaurant Djago was een waar begrip in Amsterdam en stond bekend om haar verfijnde Indonesische keuken. Na ca. 25 jaar besloot de verkoper om Adhoc horecamakelaars […]
Lees meerDe Dijketelg in Papekop is per 1 november 2023 overgenomen door Don Janmaat. Eigenaresse Riet Rietveld-van Dijk (72) wil gaan genieten van haar pensioen. Zij ziet in de Oudewaterse horecaondernemer dé persoon om het bedrijf, dat zij en haar man met ziel en zaligheid hebben uitgebouwd, een goede toekomst te geven. De Dijketelg behoudt de […]
Lees meerAfgelopen september heeft Restaurant Atithi een nieuwe vestiging geopend aan de Nieuwe Emmasingel 60 in het centrum van Eindhoven. Het bedrijf beschikt over ca. 170 zitplaatsen verdeeld over de begane grond, verdieping en het terras aan de voorzijde. Atithi is populair Indiaas concept en staat bekend om haar geweldige smaakvolle gerechten en moderne uitstraling/inrichting en […]
Lees meerOp 1 november vond de overdracht plaats van Restaurant Thúskomme naar Restaurant Elixer! De sleutels zijn overhandigd en na een korte metamorfose opende Elixer afgelopen zaterdag, 4 november, alweer haar deuren. Elixer hecht grote waarde aan de lokale gemeenschap en maakt uitsluitend gebruik van producten uit de omgeving, bij voorkeur afkomstig uit hun eigen tuin. […]
Lees meerTer afsluiting van het jubileumjaar bezocht het team (en partners) van Adhoc horecamakelaars de stad Napels en de Amalfikust. Uiteraard bekeken en proefden we daar van de typische Italiaanse horeca en genoten we van de bijzondere architectuur en interessante Napolitaanse cultuur. Hieronder nog een korte terugblik op onze ontstaangeschiedenis: Al weer 45 jaar geleden is […]
Lees meerAan de Kloksteeg 13 in Leiden zullen de gebroeders Seijsener binnenkort een bistro openen. De Kloksteeg is een echt culinair straatje in het centrum van Leiden. Het prachtige pand aan de Kloksteeg 13 huisvestte al verschillende goede restaurants, te weten o.a. Fabers, Dartel en Sabor. Inmiddels allen via bemiddeling van Adhoc horecamakelaars verkocht. En nu […]
Lees meerKim’s So heeft reeds een restaurant in het centrum van Amsterdam en opent nu een 2e vestiging aan de Linneausstraat in Amsterdam-Oost. Bij Kim’s So kun je terecht voor traditioneel Koreaanse gerechten. Op het menu staan veel verschillende gerechten, van gimbap tot bibimbap en de onweerstaanbare Koreaanse gebraden kip. Wij danken onze opdrachtgevers van Le […]
Lees meerIn het kader van ons jubileum zijn wij vlak voor de zomer met horecarelaties gaan varen over de Amsterdamse grachten en hebben wij afgelopen vrijdag met vastgoedrelaties 3 (micro)brouwers in Amsterdam bezocht met BrewBus. Twee geslaagde events waarmee wij onze waardering voor onze relaties hebben kunnen laten blijken. Mede dankzij hen hebben wij deze mijlpaal […]
Lees meerPer 1 augustus is de horecaruimte in CROSSOVER Amsterdam, pal tegenover NHOW RAI Amsterdam en de RAI Amsterdam, opgeleverd aan Lendl Mijnhijmer en Dorus Floris, twee gastronomische talenten met hoge ambitie. De ruimte moet nog volledig worden ingericht maar tegen het eind van het jaar willen zij de deuren openen van hun Showw. Wij kunnen […]
Lees meerAan het immer drukke Damrak in het centrum van Amsterdam heeft Achmea Real Estate namens het Achmea Dutch Retail Property Fund een bedrijfsruimte van circa 320 m² BVO verdeeld over kelder, begane grond en eerste etage verhuurd. Huurder huurt ook de 4 bovengelegen etages als secundaire ruimte. Het totale pand heeft een oppervlakte van circa […]
Lees meerEind april werd ons de verkoopopdracht gegund door Harriet en Liselotte van STEK om een geschikte opvolger te vinden voor hun locatie aan de Wibautstraat 95A in Amsterdam. Wij kregen het verzoek om middels een zogenaamde ‘stille verkoop’ de opvolger te vinden. Dit betekent dat wij het bedrijf niet via advertenties en/of enige uiting naar […]
Lees meerAfgelopen maandag heeft de overdracht plaatsgevonden van het onroerend goed + bedrijfsexploitatie van Cafetaria De Ballon in Gouda. Het bedrijf is ca. 20 jaar succesvol geëxploiteerd door de heer Zuur en is een begrip in Gouda en omstreken. Wij bedanken alle betrokkenen bij het tot stand komen van deze transactie en wensen koper veel succes […]
Lees meerIndian Accents zal na een verbouwing van de horecaruimte een restaurant openen waar authentieke Indiase gerechten op de kaart staan. Één van de ondernemers achter het restaurant was reeds als franchisenemer van Subway actief aan het Eemplein en opent hiermee zijn 2e horecabedrijf in het gebied. Het Eemplein is het winkelcentrum van Amersfoort waar werken, […]
Lees meerAfgelopen woensdag heeft de feestelijke opening plaatsgevonden van Rengerscorner en supermarkt Vomar. De bakkerij/lunchroom is gevestigd in een ruimte van ca. 92 m² aan de buitenzijde van het net opgeleverde ”Entreegebouw” in Bunschoten – Spakenburg. Aan de zijkant beschikt Rengerscorner over een mooi terras. Gasten kunnen terecht voor een kop koffie, lunch, ijs en ambachtelijke gemaakte […]
Lees meerVacature REGISTER-TAXATEUR GROOTZAKELIJK VASTGOED Identificeer jij jezelf met de woorden eigentijds, humor, horeca, taxaties en vastgoed? En ben jij aan een volgende stap in je taxatie-carrière toe? Lees dan gauw verder want wij zijn per direct op zoek naar een REGISTER-TAXATEUR GROOTZAKELIJK VASTGOED voor ons taxatieteam. Adhoc horecamakelaars is dé horecamakelaar in de Randstad en […]
Lees meerIn het unieke hoekpand met zonnig terras in de Amsterdamse Pijp zal dit succesvolle concept na een korte verbouwing binnenkort zijn deuren openen. Bij The Breakfast Club kun je terecht voor een lekker all-day ontbijt of lunch in de stijl van Mexico City, Parijs en New York. Maar ook American pancakes, sandwiches of een full […]
Lees meerHet Horecalegioen van Selmar de Roo heeft per 15 mei 2023 Hotel De Wolfsberg in Groesbeek van Ben Wijnhoven overgenomen. Ben Wijnhoven is eigenaar sinds mei 2000 en vindt dat het in alle opzichten mooi is geweest. “We hebben er in al die jaren een mooi bedrijf van gemaakt.” Ben Wijnhoven wordt dit jaar 67 […]
Lees meerIn de plint van de recent opgeleverde Westewagenblokken in hartje centrum Rotterdam zijn recent drie horecaruimten opgeleverd aan de betreffende huurders. De ruimten zijn verhuurd aan Asian Glories, een in Rotterdam zeer bekend Aziatisch specialiteiten restaurant, Savor&Nosh, een modern grand-café volgens nieuw concept, en Chidoz, een fast-casual Mexicaans restaurant. Met deze drie zaken is in […]
Lees meerAl weer 45 jaar geleden is ons bedrijf opgericht, toen nog “Adhoc makelaardij in horecabedrijven” geheten. De naam Adhoc is destijds bedacht als samenvoeging van Advies voor de Horeca. Het eerste kantoor bevond zich in Gouda. Zo’n 90% van de werkzaamheden bestond destijds uit de verkoop van horecabedrijven. Al snel kwam daar een uitgebreide vakkundige […]
Lees meerCollega Marc Steunenberg vertelt in een exclusief interview met hospitality management over hoe een taxatie van een hotel tot stand komt, de verschillen tussen de taxaties en waar u als hotelier op moet letten om een zo goed mogelijk onderbouwde taxatie te kunnen verwachten. De verkoop van het hotelbedrijf is een intensief traject. Vanaf het […]
Lees meerDe ruimte is gelegen aan de Korte Lijnbaan 13 en heeft een totale oppervlakte van 528 m² B.V.O. verdeeld over de begane grond, eerste etage en kelder. De Korte Lijnbaan is een druk bezochte winkel- en horecastraat in het centrum van Rotterdam. In de directe omgeving bevinden zich onder andere McDonald’s, Burger King, Backwerk, EAZIE […]
Lees meerDe afgelopen jaren heeft Kroonenberg Groep samen met Gemeente Almere en de NS hard gewerkt aan de herontwikkeling van het drukke Stationsgebied in Almere. Hierdoor is de uitstraling van het gebied aanzienlijk verbeterd. Zo is het stationsgebouw geheel vernieuwd door de NS en heeft de gemeente het Stationsplein vernieuwd, waar onder andere in meer groenvoorzieningen […]
Lees meerAdhoc Horecamakelaars doet al 45 jaar waar het goed in is: het taxeren van horecavastgoed en horecabedrijven alsmede het begeleiden van de verkoop. Middels korte lijnen in combinatie met een hoog kennisniveau zet het team van Adhoc zich in om de verkoop van het hotel soepel te laten verlopen, dit tegen concurrerende tarieven. “We hechten […]
Lees meerOp 1 maart is Daan gestart met zijn 10 maanden durende afstudeerstage. Daan studeert aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden waar hij de opleiding Hospitality Management volgt. Van huis uit is hij bekend met de makelaardij en ook heeft hij al veel ervaring opgedaan in het horecavak. Een stage bij Adhoc horecamakelaars waar horeca en […]
Lees meerAan het Groot Bijlmerplein opent het restaurant binnenkort de casual lunch, borrel en dining plek in een horecaruimte van ongeveer 250 m² verdeeld over twee verdiepingen. Het concept van de Pizzabakkers sluit perfect aan bij de multiculturele Amsterdamse Poort en draagt bij aan de transformatie naar een nieuw Stadshart in Amsterdam waarin wonen, werken, winkelen, […]
Lees meerHet horecabedrijf gelegen op de hoek van de Zeilstraat en de Baarsstraat is overgedragen aan nieuwe eigenaren. Deze startende ondernemers zullen de eerste locatie van het concept Dam Tasty openen. Dam Tasty is een nieuwe maaltijdservice met de missie om saaie diëten, lekker en leuker te maken én mensen te helpen duurzame veranderingen in hun […]
Lees meerPer 1 februari is restaurant Oleg overgedragen aan The Breakfast Club. Dit is vestiging nummer 7 van het populaire all-day ontbijt- en lunch concept. Na een korte verbouwing zullen zij medio maart open gaan op deze schitterende hoeklocatie met terras. Adhoc horecamakelaars heeft de verkoper van restaurant Oleg bijgestaan in deze transactie. Wij bedanken de […]
Lees meerVanaf 1 februari gaat onder leiding van de nieuwe eigenaren “Wijnbar Goeswijn” verder als “Bistro Goeswijn”. De focus wordt vanaf heden meer gelegd op de lunch en diner maar voor een goed glas natuurwijn is de gast hier nog steeds aan het juiste adres. De nieuwe eigenaren zijn Lou Eisenberger en Justus Hoogenboom die hun […]
Lees meer“Onder de rook van Amsterdam, aan de rand van het pittoreske Abcoude ligt Boutique Hotel De Witte Dame. Ze is het oude treinstation van dit dorpje dat grondig werd gerenoveerd en werd omgetoverd tot een bijzonder charmante, stijlvolle en bijzonder sympathieke verschijning”. Namens de eigenaar van dit schitterende gebouw en exploitatie, Arthur van Gils, zijn […]
Lees meerCollega Mark Roos vertelt in dit interview met Zuidoostcity over de ontwikkelingen, kansen en ons actuele horeca aanbod in Amsterdam Zuidoost. Daar waar horeca en vastgoed samenkomen. Lees het hele artikel HIER.
Lees meerOnze collega Bram Stokman vertelt in het onderstaande artikel van het algemeen dagblad over de marktomstandigheden in de horeca. Lees het artikel HIER.
Lees meerPer 21 december 2022 heeft Amrâth Hôtels Airport Hotel Rotterdam en Berghotel Amersfoort toegevoegd aan haar collectie hotels. Met deze twee hotels breidt Amrâth Hôtels haar totale aanbod van hotels uit naar 14 hotels in Nederland. Het Airport Hotel Rotterdam is gelegen bij de entree van Rotterdam – The Haque Airport aan een prachtig natuurgebied. […]
Lees meerAfgelopen 2 januari heeft de overdracht plaatsgevonden van ”De Zotte” aan de Raamstraat 29 in de bruisende Jordaan. “De Zotte” is een sfeervol Belgisch biercafé met meer dan 100 (speciale) Belgische bieren, van traditionele en nieuwe Belgische brouwers. Een begrip onder de echte bierliefhebbers en volgens de Guardian één van de beste cafés van de […]
Lees meerHet mooie café met schitterend terras aan het water in het centrum van Schoonhoven is verkocht. Het betreft zowel de inventaris als ook het onroerend goed (inclusief bovenwoning). Adhoc horecamakelaars begeleide deze transactie namens verkopers en wenst de kopers veel succes voor de toekomst.
Lees meerNadat eerder het fastservice restaurant Double FF en Fusion restaurant Sukiya een ruimte hadden gehuurd aan het Californiëplein in Haarlem heeft nu Halal Fried Chicken (HFC) de laatste unit van 232 m² gehuurd. Met de verhuur van deze laatste unit is in totaal 925 m² horecaruimte verhuurd. Adhoc horecamakelaars heeft de belangen van Portico Investments […]
Lees meerOnlangs heeft de overdracht plaatsgevonden van het sinds jaar en dag bekende Italiaanse restaurant O’Pazzo aan de Mariniersweg in Rotterdam. Bij O’Pazzo kun je terecht voor Italiaanse a la carte gerechten, authentieke pizza’s of mooie Italiaanse wijnen. O’Pazzo is inclusief kelder circa 600 m² groot. Ron de Jong en Dave Heijnen, onder andere bekend van […]
Lees meerAfgelopen dinsdag heeft Spaghetteria een nieuwe vestiging geopend aan het Javaplein 7A in het bruisende Amsterdam-Oost, in een voormalig Thais Restaurant. Op deze locatie biedt men naast de smaakvolle pasta’s ook heerlijke lunchgerechten, ontbijt en koffie. Deze vestiging zal dagelijks geopend zijn van 10:00 tot 22:00. De oppervlakte van de ruimte bedraagt ca.155 m² VVO […]
Lees meerHet hotel met ca. 24 kamers, een appartement, 2 restaurants, zaal en bar wordt na ca. 26 jaren door Anke en René Somsen overgedragen aan de nieuwe eigenaren. Anke en René hebben het hotel altijd met heel veel plezier geëxploiteerd maar vonden het nu een mooi moment om nog één keer iets anders te gaan […]
Lees meerAfgelopen maandag heeft ShabuToGo een nieuwe vestiging geopend aan het drukbezochte wijkwinkelcentrum in Galgenveld te Nijmegen. De horecaruimte aan de Molukkenstraat 9 te Nijmegen is gelegen op de begane grond van een hoek- en zichtlocatie en is circa 142 m² groot. De bereikbaarheid is uitstekend, mede door het grootschalige parkeerterrein bij het winkelcentrum. Adhoc horecamakelaars heeft deze locatie namens […]
Lees meer21 oktober 2022 | Nieuws | Breda Botanique ‘DIT MOET JE ZIEN EN VOELEN’ Een bouwhelm is niet langer verplicht nu aannemer Nico de Bont met de verbouw klaar is. De transformatie van de voormalige Chassékazerne naar Breda Botanique bevindt zich in de afbouwfase. De kamers in Hotel Botanique worden behangen, de binnentuinen bij de […]
Lees meerMet uitzicht op de Maas, in de plint van de nieuwe woontoren “Terraced Tower” zullen Fred Mustert en Mirjam van Ast van de bekende twee-Michelin-sterren-zaak Fred hun nieuwe restaurant gaan openen. Het betreft hier een verhuizing van de Honingerdijk naar De Boompjes. Het restaurant heeft een totale oppervlakte van 480 m² en is casco opgeleverd. […]
Lees meerAfgelopen woensdag heeft de overdracht plaatsgevonden van Eetcafé Wilma’s Place in Almere. Eetcafé Wilma’s Place is gevestigd op bedrijventerrein Markerkant nabij het centrum van Almere en is al decennia lang een begrip in de stad/regio. Na meer dan 20 succesvolle jaren is het horecabedrijf nu overgedragen aan twee lokale ondernemers die het huidige concept zullen […]
Lees meerOnlangs heeft de overdracht plaatsgevonden van het Douwe Egberts Cafe aan de Binnenrotte 200 te Rotterdam. Douwe Egberts heeft jarenlang succesvol geëxploiteerd op deze toplocatie in het centrum van Rotterdam ( schuin tegenover de Markthal ). Binnenkort zal het populaire café / brouwerij De Gele Kanarie haar deuren openen op deze locatie. Meer informatie over […]
Lees meerAdhoc horecamakelaars begeleide de verkoop van het bekende horecabedrijf De Generaal in Baarn. Lukas Arends van Arends Horecamakelaars heeft namens koper Het Horecakantoor/Café Restaurant De Eendracht de aankoop begeleid van zowel het vastgoed als de onderneming. De overdracht heeft maandag 29 augustus in feestelijke stemming plaatsgevonden. De familie Veldhuijsen was sinds 1984 eigenaar (bijna 40 […]
Lees meerEen belangrijk onderdeel van de verkoop van je horecabedrijf is de waardebepaling en taxatie. Marc Steunenberg van Adhoc horecamakelaars legt uit wat er bij een taxatie komt kijken om tot een reële waardering van het pand en de horecaonderneming te komen. HUURDERSBELANG “Taxeren is maatwerk en bestaat uit verschillende componenten. Wij stellen vaak een taxatie […]
Lees meerOp een toplocatie in DEPARTMENT in het centrum van Eindhoven komt een nieuw DE Café. In het Douwe Egberts Café draait alles om het thuisgevoel. Je maakt er een praatje, slaat een boek open om te studeren, zoekt je favoriete stoel uit of bestelt je lievelingsgerecht. Of dat nu koffie, ontbijt, lunch of diner is. […]
Lees meerLazy Louis Jazzcafé & Eethuys is sinds 1991 gevestigd in twee monumentale panden in het centrum van Amersfoort. Vrij vertaald is Lazy Louis vernoemd naar de legendarische jazz-artiest Louis Armstrong, waarbij “Lazy” staat voor de relaxte, jazzy sfeer. Het bedrijf is gevestigd op een voor horeca echte A1-locatie, aan de Varkensmarkt te Amersfoort. Er is […]
Lees meerNamens een kapitaalkrachtige opdrachtgever zoeken wij naar hotels met vastgoed met bij voorkeur 50 kamers of meer, in of in de omgeving van onderstaande plaatsen/regio’s: Zwolle Utrecht/Nieuwegein/Woerden Amsterdam/Zaandam Den Haag Nijmegen Oosterhout /Breda Waalwijk Raalte Moerdijk Tiel Almere/Lelystad Rotterdam Roermond Heeft of weet u wel een hotel te koop maar is het hotel kleiner dan […]
Lees meerHorecaondernemers Jorn Everaerts en Olivier Korijn openen binnenkort hun tweede Amsterdamse horecabedrijf. Het gehuurde bestaat uit circa 88 m² (restaurant, open keuken, toiletten, kelder met daarin opslag en vetvangput). Wij wensen Jorn en Olivier veel succes toe op deze prachtige locatie. Adhoc horecamakelaars bracht deze transactie namens vertrekkend huurder tot stand en City Real Estate […]
Lees meerDe eerste echte espressobar van Gouda, De Koffiefabriek, heeft haar deuren gesloten. De voormalig eigenaar zal zich helemaal gaan focussen op zijn andere bedrijf Kruim, gevestigd in de Chocoladefabriek te Gouda. De nieuwe eigenaar Mario Terlouw gaat nog kort verder met het Koffiefabriek concept, om vervolgens een korte periode te sluiten voor verbouwing en terug […]
Lees meerNamens een particuliere eigenaar hebben wij bemiddeld bij de verhuur van het onroerend goed gelegen aan de Oude Prinsweg 29 te Bergen NH en de verkoop van het daarin gedreven (Bib Gourmand) restaurant. Het restaurant zal binnenkort haar deuren weer openen onder de naam Bistro ElVi, dat zal worden gerund door het ervaren ondernemerskoppel Elvira […]
Lees meerDe horecaruimte tegenover de Hofvijver en het Binnenhof meet circa 196 m² op de begane grond en circa 47 m² secundair in de kelder. Joe & The Juice is een keten van sapbars en koffiezaken over de hele wereld. Er worden heerlijke sandwiches, smoothie-bowls, broodjes, goede koffie en zoete lekkernijen geserveerd. De ingrediënten uit de […]
Lees meerHenk Sluiter vertelt in de VG Visie Zomereditie over hoe de horecavastgoed weer aantrekt. Adhoc horecamakelaars helpt bij de aankoop, verkoop, huur of verhuur of taxatie van horecabedrijven en horecavastgoed, is aangesloten bij NVM, afdeling Business en RICS. Het kantoor bestaat volgend jaar maar liefst 45 jaar en heeft – net als iedereen – een […]
Lees meerMark Roos vertelt in Entree Magazine over het verkoopklaar maken van een horecabedrijf. Klik hier voor het hele artikel.
Lees meer“Het aantal horecazaken dat te koop of te huur wordt aangeboden neemt toe. Personeelstekort wordt hierbij steeds vaker als reden genoemd om de zaak in de etalage te zetten. We spreken met Henk Sluiter van horecamakelaarskantoor Adhoc.” Kijk hier naar het interview dat Henk Sluiter gaf aan het AD.
Lees meerChidoz, een Nederlandse restaurantketen met Mexicaanse keuken, huurt circa 107 m² (BVO) op de begane grond in het complex Wijnhavenkwartier, hoek Schedeldoekshaven/Turfhaven in Den Haag. Het Wijnhavenkwartier in het centrum van Den Haag is een belegging van Syntrus Achmea namens één van haar opdrachtgevers en vormt één van de grootste binnenstedelijke transformaties van Nederland. Naast […]
Lees meerVastgoedbelegger Altera Vastgoed (verder: Altera) voegt Dunkin’ toe aan het Sint Jorisplein in Amersfoort. De bekende horecaformule zal zich binnenkort vestigen in de kiosk op het plein en biedt in totaal ruim 100 zitplaatsen. Huurder heeft zich voor een langdurige periode gecommitteerd aan het Sint Jorisplein. Erwin Wessels, CIO Altera: “De komst van Dunkin’ op […]
Lees meerNamens een in het verleden zeer succesvolle en professionele horecaonderneemster bemiddelde Adhoc horecamakelaars bij de verkoop van de zogenaamde “Sluizer portefeuille”, omvattende 4 beleggingspanden in Amsterdam, waarvan 3 gelegen aan de Utrechtsestraat, te weten de Utrechtsestraat 41-45, 75 en Utrechtsestraat 137/Utrechtsedwarsstraat 76A en 1 gelegen aan de Ceintuurbaan 256-260. De verkoop betrof de gehele panden […]
Lees meerDeze maand is Corine Phylipsen gestart als commercieel binnendienstmedewerker. Corine heeft ruim 20 jaar ervaring opgedaan bij Cushman en Wakefield (voorheen DTZ Zadelhoff). Wij zijn blij met Corine in ons team en heten haar van harte welkom!
Lees meerRestaurant La Tavola in Scheveningen-Haven overgedragen ( binnen één maand ) Op 1 maart jl. heeft de overdracht plaatsgevonden van Restaurant La Tavola in Scheveningen-Haven. De horecazaak heeft een oppervlakte van 235 m² en is gelegen aan de kop van de Scheveningse Haven met een prachtig terras aan het water in de zon. De bekende […]
Lees meer“Vooral op de kantorenmarkt signaleren makelaars weer veel beweging, terwijl het in de horeca piept en kraakt. De interesse voor horecaobjecten lijkt meer gelieerd aan de coronamaatregelen. We vroegen makelaars Henk Sluiter (Adhoc horecamakelaars) en Roy Duijn (Snelder Zijlstra Makelaars) naar de laatste ontwikkelingen in ‘hun’ markt.” Lees hier het hele interview dat Henk Sluiter […]
Lees meerEen stijgend aanbod in horecapanden zou een logisch gevolg zijn van de huidige crisis. Dat grote aanbod zien we nu alleen niet terug. Integendeel zelfs. Er is minder aanbod dan in het topjaar 2019. Bram Stokman van horecamakelaarskantoor Adhoc, legt uit waardoor dit komt. Lees hier het hele interview.
Lees meerHelaas werd de horeca in 2021 weer hard geraakt door de diverse beperkende maatregelen en lockdowns. Niet alleen horecaondernemers ondervonden problemen van de maatregelen, ook eigenaren van onroerend goed en alle toeleveranciers. Op het moment dat de horeca wel open was, dan kon het niet op, armen en benen buiten en volle terrassen! Verder is […]
Lees meerOp 10 januari jl. heeft de bedrijfsoverdracht plaatsgevonden van lunchroom Blend aan de Kleine Houtstraat 138 in Haarlem. Blend zal in dezelfde hoedanigheid door koper worden voortgezet. Adhoc begeleidde deze transactie namens de verkoper. Wij bedanken beide partijen voor de prettige samenwerking en wensen hen veel succes. Adhoc verkocht Blend discreet, dat wil zeggen dat […]
Lees meerThe Avocado Show heeft een prachtige nieuwe “To Go” vestiging gerealiseerd aan het Kleine Gartmansplantsoen 28 in Amsterdam. De nieuwe zaak bevindt zich bij de aantrekkelijke uitgaanspleinen Max Euweplein en Leidseplein. Ook bioscoop “Pathé City” en de nieuwe fietsenstalling Leidseplein bevinden zich op steenworp. Adhoc horecamakelaars heeft de vertrekkende huurder begeleid en in goede samenwerking […]
Lees meerHet Pannekoekenhuis is sinds 1973 gevestigd op het Kopje van Bloemendaal, en daardoor een aangename stop voor vele fietsers, wandelaars en andere recreanten, maar ook Bloemendalers wisten het populaire restaurant met regelmaat (en al 49 jaar!) te vinden. Dat blijkt ook uit de vele reacties op sociale media waarop het Pannekoekenhuis haar besluit tot verkoop toelicht. “Het […]
Lees meerStel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.
Alerts