Bodegraven

Restaurant EnSuite wordt Restaurant KavKaz

Restaurant KavKaz wordt een specialiteitenrestaurant met gerechten uit de Armeense en Georgische keuken. Kavkaz is een initiatief van Arthur (o.a. bekend van Macciotto in Leiden) en zijn compagnon Levik.
Restaurant EnSuite wordt Restaurant KavKaz
15 mei 2025·
Leestijd:

In 2017 nam onze opdrachtgever Jeroen van der Holst Restaurant Bree56 in Leiden over.

De Breestraat is één van de oudste en belangrijkste straten van Leiden. Alleen al vanwege de aanwezigheid van de Stadsgehoorzaal, het verenigingsgebouw van studentenvereniging Minerva en het Stadhuis is dit een straat vol historie en potentie. Momenteel biedt de winkelstraat een brede mix aan horecagelegenheden, speciaalzaken, boekwinkels en interieurwinkels en is het de verbinding tussen het kernwinkelgebied met het culturele Pieterskwartier.

Restaurant KavKaz wordt een specialiteitenrestaurant met gerechten uit de Armeense en Georgische keuken. Kavkaz is een initiatief van Arthur (o.a. bekend van Macciotto in Leiden) en zijn compagnon Levik. Wij wensen hen heel veel succes aan de Breestraat 56.

Voor Jeroen, die al bijna zijn hele leven in de keuken van diverse restaurants heeft gewerkt en de laatste 8 jaar als chef-kok/ondernemer breekt een nieuwe interessante periode aan, voorlopig even zonder horeca. Wij wensen hem daarbij alle goeds!

In 2017 en 2025 bemiddelde Bram Stokman namens ons kantoor bij de verkoop.

En Suite 1
En Suite 2

Andere interessante nieuwsartikelen

Artikel Henk Sluiter in VG Visie Zomereditie 2025

VASTGOEDKANSEN IN DE HORECA: HOE ADHOC DE MARKT VORMGEEFT

Het nieuwe horecaseizoen is gestart en biedt interessante kansen voor vastgoedbeleggers en horecaondernemers. Expert Adhoc bespreekt de actuele trends in de Nederlandse horecamarkt, van groeiende steden, uitdagingen in stadscentra tot nieuwe ontwikkelingen, zoals de prestigieuze opdracht die het kantoor recent uitvoerde in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Directeur Henk Sluiter deelt zijn visie en is optimistisch. ‘Het gaat goed in de horeca: alles zit vol.’

Lees verder 05 jun. 2025
Back to top

Als eerste op de hoogte van het laatste horeca-aanbod

Plaats zoekopdracht