Mijn alerts Direct regelen
Menu

Verkoopadvies / Quickscan

Adhoc

Verkoopadvies / Quickscan

Voor u als potentiële verkoper is het van groot belang inzicht te krijgen in de opbrengstverwachting, om in overleg met uw horecamakelaar uw plan te trekken en een reële vraagprijs te kunnen vaststellen.

Nauwkeurige bedrijfsanalyse

Het bepalen van een opbrengstverwachting is vaak moeilijk. Uw Adhoc horecamakelaar helpt u hierbij door met behulp van zijn branchekennis een nauwkeurige bedrijfsanalyse te maken. Deze uitgebreide analyse resulteert in een opbrengstverwachting, een vraagprijs en een verkoopadvies. De kosten van deze rapportage worden bij een succesvolle transactie in mindering gebracht op de eindnota.

Adhoc quickscan

Naast het verkoopadvies bieden wij een unieke quickscan van uw horecabedrijf aan.  Uw en onze bijzondere branche is namelijk altijd in beweging. De marktomstandigheden wijzigen continu: regelgeving (rookverbod), wensen van uw gasten (beleving, gastvrijheid, prijsstelling) en nieuwe concurrenten (soms zelfs branchevreemd zoals: Ikea, corners bij tankstations).

Waar staat u met uw bedrijf? Waarin schuilt uw kracht en waar liggen uw zwakheden? Waar zijn de bedreigingen maar vooral waar liggen de kansen. Ga ik op deze manier door? Ga ik mij heroriënteren? Ga ik wel of niet investeren? Hoe liggen mijn kosten ten opzichte tot het branchegemiddelde? (Is het in dat opzicht nodig om eens met mijn leverancier, mijn medewerkers of verhuurder om de tafel te gaan?) Wat zijn de trends? Heeft u andere interesses of nadert uw pensioenleeftijd? Wilt u ook een quickscan van uw horecabedrijf, vraag deze dan nu aan!

 

 

 

Verkoopadvies

Meer weten?Henk Sluiter RM
Contact opnemen
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts