Mijn alerts Direct regelen
Menu

Restaurant verkopen

Adhoc

Restaurant verkopen

Verkoopproces restaurant verkopen

Het begint allemaal met een uitgebreide intake zodat het traject van restaurant verkopen gestart kan worden. Op deze wijze is het voor onze horecamakelaars mogelijk de potentiële markt en kandidaten goed in beeld te krijgen. Wellicht is een andere type restaurant en gebruik op de locatie een betere invulling.

Voor het waarderen van uw restaurant maken wij een uitgebreide analyse en stemmen wij dit af met onze taxateurs. Samen met onze taxateurs zijn wij instaat een reële marktwaarde vast te stellen van uw restaurant. Of dit nu gaat om de bedrijfsexploitatie in de vorm van inventaris, goodwill en handelsnaam of om het horecabedrijfspand, wij helpen u verder.

Wij komen graag vrijblijvend met u in gesprek om te kijken welke mogelijkheden er voor de verkoop uw restaurant zijn. Uiteraard is het mogelijk een verkoopadvies te laten opstellen zodat u inzage krijgt in de marktwaarde van uw restaurant.

Een restaurant verkopen kan naast de bedrijfsexploitatie ook uit het horeca onroerend goed bestaan.

Bent u voornemens uw restaurant in de metropool regio Amsterdam te verkopen? Neemt u dan contact op met Mark Roos.

In de provincie Zuid-Holland helpt Henk Sluiter u graag verder met de verkoop van uw restaurant. Ook in uitdagende marktomstandigheden zijn er kandidaten om uw restaurant te kopen.

Meer weten?Mark Roos RM
Contact opnemen020-705 15 25
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts