Mijn alerts Direct regelen
Menu

Horeca-exploitant gezocht voor Golfclub Amelisweerd te Utrecht

Utrecht · Huur · 243m2
Verhuurd

Horeca-exploitant gezocht voor Golfclub Amelisweerd te Utrecht

De door Gerard Jol ontworpen golfbaan Amelisweerd ligt vlak buiten de stad Utrecht, direct gelegen naast natuurgebied Amelisweerd. Het ontwerp en alle natuurlijke elementen zoals de vele bomen, drie grote waterpartijen en de strategisch geplaatste bunkers vormen een zeer uitdagende golfbaan, voor zowel de beginnende als gevorderde speler.

Het complex van Golfclub Amelisweerd ligt aan de Mereveldseweg, naast het natuurgebied ten zuidoosten van Utrecht. De in 1978 opgerichte vereniging verkreeg in 2002 de A-status.

De golfbaan beschikt over:
• Een 18-holes baan
• Een 9-holes par 3 baan
• Een driving range en oefenfaciliteiten
• Een clubhuis met horeca en shop

De 18-holes baan is verdeeld in 3 delen, elk van deze delen heeft haar eigen karakter en wordt gescheiden door meidoornhagen.

Golfclub Amelisweerd is een actieve ledenclub die met regelmaat ook bezoekers warm verwelkomt. Veelal is dat een veelzijdige groep van gevorderde spelers van verschillende leeftijden en nationaliteiten, die de gelegenheid grijpen om de sfeer te proeven en uitzonderlijke uitdagingen van deze baan aan gaan.

Zo kent Amelisweerd een ledenbestand van verschillende achtergronden en leeftijden, maar met dezelfde ambitie: met veel plezier en inzet golfen.

Termen als service, hospitality, aandacht, gastheerschap, productiviteit en een sterk verenigingsgevoel vormen de leidraad. Hiervoor voldoet Golfclub Amelisweerd aan de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard.

Voor de exploitatie van de horecavoorzieningen is de golfclub op zoek naar een gepassioneerde ondernemer. Adhoc horecamakelaars begeleidt namens Amelisweerd het werving en selectietraject.

De horeca van Golfclub Amelisweerd zorgt voor een warm welkom voor alle leden, hun gasten en de bezoekers, door het creëren van een persoonlijke en gastvrije omgeving.

De horeca vormt het bruisend hart van de vereniging en draagt bij aan het verspreiden en verstrekken van een verenigingsgevoel, waarin ieder individueel lid zich herkent. De horeca is hiermee ondersteunend aan de primaire doelstelling van de vereniging. De horeca-exploitant realiseert dit door een marktconform horecaproduct en dienstverlening door georganiseerde evenementen te ondersteunen.

De horeca kenmerkt zich door een kwalitatieve en duurzame horeca-exploitatie waar gastvrijheid en professionaliteit elkaar complementeren. Wederzijdse belangen van de vereniging en de horeca-exploitant is de basis voor de samenwerking, deze worden bereikt door een will-do, can-do mentaliteit. Amelisweerd zoekt naar een Grand Café concept.

Exploitant operationeel
De exploitant zal operationeel zijn per 1 januari 2023.

Huurprijs
Nader te bepalen

Voor meer informatie:
Rick van Ginkel & Henk Sluiter

Kenmerken
Opdracht
 
Aangeboden sinds
2022-07-18
Status
verhuurd
Aanvaarding
per datum
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
243 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Rick van Ginkel
Contact opnemen
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts