Mijn alerts Direct regelen
Menu

Verkoop van uw horecabedrijf

Direct een goed bod op uw horecapand?

Adhoc

Verkoop van uw horecabedrijf

Verkoop van uw horecabedrijf

Adhoc horecamakelaars stelt samen met u een plan de campagne op voor de verkoop van uw horecabedrijf. Met behulp van een speciaal voor ons ontwikkeld systeem zien wij in één oogopslag wie op zoek zijn naar een horecavestiging en eventueel geïnteresseerd zijn in uw bedrijf.

Wij produceren voor u een verkoopbrochure en aantrekkelijke advertenties. Daarnaast organiseren wij bezichtigingen met serieus geïnteresseerden die beschikken over voldoende kapitaal en de benodigde diploma’s.

In overleg met u

De onderhandelingen worden in overleg met u gevoerd. Bij een overeenstemming leggen wij de gemaakte afspraken vast in een gedetailleerde koopakte en/of huurovereenkomst.

Wij helpen de koper desgewenst bij zijn financieringsaanvraag en het maken van een ondernemingsplan, om de kans te verkleinen dat de transactie niet doorgaat vanwege een afgewezen financieringsaanvraag.

Ten slotte regelen wij de feitelijke levering. Zo begeleiden wij de verkoop van uw horecabedrijf van A tot Z.

 

Meer weten?Henk Sluiter RM
Contact opnemen
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts