Mijn alerts Direct regelen
Menu

Over Adhoc

Adhoc

Over Adhoc

Adhoc horecamakelaars: waar horeca en vastgoed samen komen!

Adhoc horecamakelaars is dé horecamakelaar in de Randstad, gespecialiseerd in onroerend goed voor de horeca. Ons kantoor is aangesloten is bij de NVM, afdeling Business. Wij werken in heel Nederland. Al onze makelaars hebben een opleiding aan de Hogere Hotelschool gevolgd en hebben zich daarnaast gespecialiseerd in de makelaardij. Dankzij onze uitgebreide kennis van onroerend goed en een volledig inzicht in de horecabranche hebben wij een unieke positie in de makelaardij.

Wij werken veel voor horecaondernemers, bijna alle horecaketens en horecaformules van Nederland, vastgoedbedrijven, projectontwikkelaars, banken en wij worden regelmatig doorverwezen door Koninklijke Horeca Nederland. Wij helpen u graag bij de aankoop, verkoop, huur of verhuur of taxatie van uw horecabedrijf of horecavastgoed, al méér dan 45 jaar!

Meer informatie over ons?

Wilt u meer informatie over ons vakgebied? Bekijk dan onze diensten. Maak kennis met onze medewerkers, die de diensten mogelijk maken, of bekijk onze vacatures.

 

Meer weten?Henk Sluiter RM
Contact opnemen
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts