Mijn alerts Direct regelen
Menu

Over Adhoc

Adhoc

Over Adhoc

Adhoc horecamakelaars: waar horeca en vastgoed samen komen!

Adhoc horecamakelaars is dé horecamakelaar in de Randstad, gespecialiseerd in onroerend goed voor de horeca. Ons kantoor is aangesloten is bij de NVM, afdeling Business. Verder zijn wij als enige horecamakelaar aangesloten bij de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors), een gerenommeerde organisatie voor vastgoedprofessionals, met name op het gebied van taxaties.

Dankzij onze uitgebreide kennis van onroerend goed en een volledig inzicht in de horecabranche hebben wij een unieke positie in de makelaardij. Onze kennis wordt gebruikt bij het opleidingsinstituut van de NVM. Ook verzorgen wij gastlezingen bij de Hoge Hotelscholen van Den Haag en Leeuwarden.

Wij werken veel voor horecaondernemers, bijna alle horecaketens en horecaformules van Nederland, vastgoedbedrijven, projectontwikkelaars, banken en worden wij regelmatig doorverwezen door de Koninklijke Horeca Nederland.

Wij helpen u graag bij de aankoop, verkoop, huur of verhuur of taxatie van uw horecabedrijf of horecavastgoed.

De horecamakelaars van Adhoc volgen de ontwikkelingen in de horecabranche op de voet. Zij zijn voortdurend op de hoogte, niet alleen via de vakbladen, maar ook via directe contacten.

Meer informatie over ons?

Wilt u meer informatie over ons vakgebied? Bekijk dan onze diensten. Maak kennis met onze medewerkers, die de diensten mogelijk maken, of bekijk onze vacatures.

 

Meer weten?Bel of mail
Contact opnemen(0182) 533 355
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts