Mijn alerts Direct regelen
Menu

Beleggingen

Adhoc

Beleggingen

Beleggen in onroerend goed is een prima aanvulling op de beleggingsportefeuille, en een manier om risico’s te spreiden. De rente op spaarrekeningen is lager dan de fictieve rente die wordt gehanteerd binnen box 3 van de inkomstenbelasting (soms zelfs een negatieve rente), de effectenbeurs is volatiel en van het rendement op obligaties wordt u als belegger ook niet vrolijk.

De lage rente maakt het beleggen in onroerend goed aantrekkelijk, omdat een deel van het geld via een hypotheek tegen een lage rente kan worden verkregen, waardoor het rendement op de eigen inbreng hoog is. Dit kan zelfs oplopen tot ruim 10% netto!

Kleine en grote partijen, ervaren en onervaren investeerders

Onroerend goed in de horecabranche is onbekend als investering voor de meeste beleggers, en onbekend maakt onbemind. Adhoc kent dit segment als geen ander!

Wij begeleiden transacties met investeringen van enkele tonnen tot vele miljoenen euro’s, voor kleine en grote partijen en ervaren en onervaren investeerders.
Regelmatig doen zich via onze kanalen kansen voor om te beleggen in interessante objecten. Ook hebben wij contact met beleggers die via “sale and lease back” snel kunnen zorgen voor liquiditeit.

Heeft u interesse? Henk Sluiter heeft veel ervaring in onroerendgoedbeleggingen. Hij nodigt u graag uit voor een introductiegesprek, waarin hij u geheel vrijblijvend informeert over de mogelijkheden die er voor u zijn.

Meer weten?Henk Sluiter RM
Contact opnemen
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts