Mijn alerts Direct regelen
Menu

Onmiddellijk te betrekken ruimte op de Sijpesteijnkade centraal in Utrecht

Utrecht · Huur · 375m2
Huurprijs € 93.000,- per jaar

Onmiddellijk te betrekken ruimte op de Sijpesteijnkade, centraal in Utrecht

Namens gebiedsontwikkelaar Amvest Residential Core Fund (ARCF) zoeken wij naar een geschikte invulling voor deze indrukwekkende horecaruimte in Utrecht.

Utrecht staat bekend om haar historische binnenstad, die een uitgestrekt winkelgebied herbergt, een divers cultureel aanbod biedt, opvallende architectuur vertoont, fascinerende musea herbergt, bruisende festivals organiseert, unieke evenementen organiseert en weelderige parken heeft. Met een bevolking van 374.411 op 1 januari 2024, is Utrecht de vierde grootste gemeente van Nederland.

Utrecht is een van de snelst groeiende steden van Nederland en vormt de op een na grootste economie in de noordelijke Randstad, na Amsterdam. De regio Utrecht staat bekend als een van de meest concurrerende economische regio’s in Europa. Het fungeert als het weg- en spoorwegknooppunt van Nederland, waarbij Utrecht Centraal met meer dan 57 miljoen passagiers per jaar het grootste treinstation van Nederland is. Dit heeft geleid tot de vestiging van veel bedrijven en organisaties in de stad, waaronder bol.com, de NS, ProRail, de Jaarbeurs, de Rabobank, De Volksbank, DHL, Capgemini, ASR Nederland, Aalberts en de FNV-vakbond.

De oppervlakte van deze fraaie ruimte bedraagt circa 375 m² verdeeld over 212 m² begane grond en 163 m² entresol. De verhuur zal zich in casco staat bevinden met de oplevering in huidige staat. Alle niet nagelvaste zaken / inventaris kunnen tegen een vergoeding worden overgenomen.

De huurovereenkomst zal gebaseerd worden op model voor winkelruimte en andere middenstandsbedrijfsruimte (7:290 BW) dat door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) is vastgesteld inclusief toevoegingen vanuit verhuurder voor een huurtermijn van bij voorkeur 10 jaar.

De huurprijs bedraagt op jaarbasis € 93.000,– exclusief BTW en er wordt een voorschot servicekosten in rekening gebracht ter waarde van € 1.400,– exclusief BTW per jaar.

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
€ 93.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2024-04-11
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
375 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
1
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Rick van Ginkel
Contact opnemen
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Kies een 'regio' en/of 'type' of klik opnieuw op 'Alert aanmaken' om geen 'regio' of 'type' te selecteren.

Alert aanmaken
Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts