Mijn alerts Direct regelen
Menu

Eetcafe De Halve Maan in De Meije Bodegraven ter overname

Utrecht · Huur · 168m2
Verkocht

Eetcafe De Halve Maan in De Meije/Bodegraven ter overname.

Bedrijfsomschrijving
De oppervlakte van de begane grond bedraagt circa 168 m² verdeeld over het restaurantruimte, bar, keuken en toiletten. Er is een kelder ( 24 m² ) die opgesplitst is in twee delen. ( goederenlift en in het andere gedeelte staat de koelcel ) De keuken is functioneel/strategisch ingericht en beschikt over de benodigde professionele apparatuur.

Er zijn circa 50 zitplaatsen binnen en het grootschalige terras beschikt over ongeveer 100 zitplaatsen.

Ligging
De Meije of Meije is een langgerekt lintdorp in het Nederlandse Groene Hart, langs het gelijknamige riviertje, de Meije. Het westelijke uiteinde is niet ver van Zwammerdam en Bodegraven. Andere naburige plaatsen zijn Zegveld, Woerdense Verlaat en Nieuwkoop.

De Meije heeft ongeveer 400 inwoners, verdeeld over drie gemeenten (Bodegraven-Reeuwijk, Woerden en Nieuwkoop), en over twee provincies (Zuid-Holland en Utrecht). Het gedeelte dat bij Woerden hoort, wordt Stichtse Meije of Zegveldse Meije genoemd.

Openbaar vervoer is er in de vorm van een buurtbus (724 van Arriva ook wel Buurtbus De Meije genoemd), die een cirkelroute rijdt langs de plaatsen: Bodegraven – Zwammerdam – De Meije – Zegveld – Woerden – Nieuwerbrug – Waarder – Driebruggen en terug naar Bodegraven. Deze route wordt ook in tegengestelde richting gereden.

Vanaf de watertoren kunnen fietsers en voetgangers via het Meijepad naar Zuidhoek, het dichtstbijzijnde onderdeel van Nieuwkoop, aan de overzijde van de Nieuwkoopse Plassen.

Vraagprijs en voorwaarden
De vraagprijs voor het bedrijf bedraagt € 115.000,–.

Huurinformatie
De huurprijs bedraagt thans € 1.940,– per maand exclusief BTW voor de horecaruimte + personeelsruimte op de eerste verdieping. De huurprijs voor de woning bedraagt € 940,– per maand.

Kenmerken
Opdracht
 
€ 2.880,- per maand
Aangeboden sinds
2022-03-30
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
168 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bart Klaasboer
Contact opnemen
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts