Mijn alerts Direct regelen
Menu

Horecaruimte in bruisend winkelcentrum Emiclaer Amersfoort

Utrecht · Huur · 100m2
Huurprijs € 36.000,- per jaar

Horecaruimte in bruisend winkelcentrum Emiclaer, Amersfoort!

Horecaruimte van 100m² gelegen in het winkelcentrum Emiclaer in de levendige wijk Kattenbroek, biedt een uitstekende gelegenheid voor een nieuw horecaconcept. Met essentiële voorzieningen voor dagelijkse boodschappen, modieuze kleding en heerlijke eetgelegenheden, is dit winkelcentrum een centraal punt voor de lokale gemeenschap.

Mis de kans niet om deel uit te maken van deze bruisende omgeving, waar elke eerste zondag van de maand koopzondag is. In het winkelcentrum zijn diverse grote namen gevestigd, waaronder Kruidvat, Albert Heijn, Hema, Jumbo, Etos en Blokker.

De horecaruimte fungeert momenteel als patisserie, waar een scala aan taarten, donuts en macarons verkrijgbaar is. Met zijn oppervlakte van 100m² leent de ruimte zich uitstekend voor een lichte invulling. Een lange counter, tevens dienstdoende als koelvitrine en presentatie, strekt zich uit langs een zijde.

Een tussenwand met een glazen raam verdeelt achterin de ruimte, hierachter bevindt zich de voorbereidingskeuken en opslagruimte. Aan de zijkant van het pand bevinden zich diverse groenperken, waartussen de huurder het terras kan uitstallen.

De huurovereenkomst zal gebaseerd worden op model voor winkelruimte ten andere middenstandsbedrijfsruimte dat door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) is vastgesteld inclusief toevoegingen vanuit verhuurder voor een huurtermijn van 5+5 jaar.

De huurprijs bedraagt op jaarbasis € 36.000,– exclusief BTW.

Voor meer informatie:
Rick van Ginkel

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
€ 36.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2024-04-16
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
100 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bel of mail
Contact opnemen(0182) 533 355
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts