Mijn alerts Direct regelen
Menu

IN PRIJS VERLAAGD Schitterende brasserie met terras in toeristisch Oudewater

Utrecht · Huur · 194m2
Huurprijs € 4.000,- per maand

IN PRIJS VERLAAGD Schitterende brasserie met terras in toeristisch Oudewater

Brasserie Joia is al decennia een begrip in Oudewater en de wijde omgeving. Daarnaast zijn de vele toeristen die Joia bezoeken. (Oudewater ontvangt jaarlijks grote aantallen toeristen) Deze top-brasserie vindt u in alle gidsen en heeft een grote bekendheid. Joia telt circa 55 zitplaatsen en heeft daarnaast een voorkamer waar maximaal 18 mensen kunnen lunchen of dineren. Daarnaast is er het schitterende terras met ruim 30 zitplaatsen voor de deur en aan de eeuwenoude grachten en met uitzicht op het monumentale stadhuis. In 2017 is het hele restaurant inclusief keuken volledig gerenoveerd. De staat van de inventaris en inrichting is derhalve (zeer) goed te noemen. Er zijn geen verplichtingen.

Het restaurant wordt gehuurd voor ruim 4.000,– per maand exclusief BTW. Verhuurder is eventueel bereid om een nieuwe huurovereenkomst te sluiten met een opvolger + een nader te bepalen ingroeihuur aan te bieden

De vraagprijs voor het bedrijf omvattende het huurdersbelang in het onroerend goed, de volledige bedrijfsinventaris en goodwill bedraagt € 170.000,–.

Meer informatie: Henk Sluiter

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
€ 4.000,- per maand
Aangeboden sinds
2023-06-15
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
194 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Henk Sluiter RM
Contact opnemen
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts