Mijn alerts Direct regelen
Menu

Hotel of café verkopen in Utrecht?

Direct een goed bod ontvangen?

Start de verkoop
Adhoc

Horecamakelaar Utrecht

Utrecht, één van de oudste steden van Nederland waar het bruist van de horecagelegenheden. De provincie Utrecht kent bijna 1.3 miljoen inwoners waarvan ruim 320.000 mensen in de hoofdstad wonen. Prachtige aantallen waar ondernemend Utrecht zeer blij mee is. Met een groot aantal monumenten trekt de stad Utrecht vele toeristen, die veelal gebruik maken van de horecagelegenheden in deze mooie provincie.

Landelijk actief, lokaal betrokkenGroot aanbod horeca onroerend goedDirect contact met horecabedrijvenKennis van reilen en zeilen in horecaondernemingen

Makelaar voor horecaondernemers in Utrecht

Adhoc horecamakelaar zet zich in voor horecaondernemers die een horecaobject in Utrecht willen kopen of verkopen. Een aan- of verkoop van een horecaobject doet u niet elke dag en daarom is het begrijpelijk dat niet alle benodigde kennis aanwezig is. Het team van Adhoc horecamakelaars staat klaar om u als horecaondernemer te begeleiden bij de aan- of verkoop van horecaobjecten.

Of schrijf u vrijblijvend in als zoeker
Een greep uit ons aanbod
IN PRIJS VERLAAGD Aan de sluis in hartje Weesp plus-icon IN PRIJS VERLAAGD Aan de sluis in hartje Weesp
Noord-Holland · Huur · 115 m2
€ 2.850,-
per maand
Casco horecaruimte aan de Turfhaven te Den Haag Verhuurd plus-icon Casco horecaruimte aan de Turfhaven te Den Haag
Zuid-Holland · Huur · 268 m2
€ 53.600,-
per jaar
Jarenlang begrip in Apeldoorn plus-icon Jarenlang begrip in Apeldoorn
Gelderland · Huur · 330 m2
€ 55.000,-
per jaar
Horecaruimte prominent gelegen bij vernieuwde Stationsplein Almere plus-icon Horecaruimte prominent gelegen bij vernieuwde Stationsplein Almere
Flevoland · Huur · 169 m2
€ 80.000,-
per jaar
Vragen? Neem gerust contact met ons op.Contact
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts