Mijn alerts Direct regelen
Menu

Restaurant aan de Knowledge Mile in Amsterdam Centrum-Oost

Amsterdam · Huur · 110m2
Huurprijs € 3.335,- per maand

Restaurant aan de Knowledge Mile in Amsterdam Centrum-Oost

Algemeen
Het betreft industrieel ingericht horecabedrijf, thans bekend als KOOL, met een oppervlakte van circa 110 m² v.v.o. Er is in totaal plaats voor circa 55 á 60 personen binnen. Het bedrijf beschikt daarnaast over een ruim terras van 79,5 m²(volgens vergunning). Tevens beschikt men over een professionele keuken met afzuigsysteem.

Ligging
KOOL is gevestigd aan de zonnige kant van de Wibautstraat en op de hoek van de Eerste Oosterparkstraat in Amsterdam- Oost. Dit is de belangrijkste verkeersader om Amsterdam binnen te komen. Daarnaast kenmerkt de Wibautstraat zich door de vele onderwijsinstellingen die hier zijn gevestigd en moderne horecabedrijven als BAUT, The Breakfast Club en het Volkshotel. Het is onderdeel van de zogenaamde Knowledge Mile. Ook The Social Hub is hier gevestigd. Het bedrijf ligt tevens op loopafstand van metrostation Wibautstraat en tramlijn 3. Al met al een toplocatie in een bruisende omgeving.

Vraagprijs en voorwaarden
De vraagprijs voor het bedrijf, omvattende de bedrijfsinventaris, vast inrichting, de huurrechten en goodwill bedraagt
€ 165.000,–. Handelsnaam eventueel in overleg ter overname

Huurinformatie
De huurovereenkomst is ingegaan op 1 juli 2023 voor de duur van 5 jaar plus telkens 5 verlengingsjaren. De huurprijs bedraagt thans € 3.335,–per maand exclusief BTW. Verkoop is altijd onder voorbehoud van verkrijging medewerking van verhuurder op een indeplaatsstelling dan wel een nieuwe huurovereenkomst.

Tot 30 juli 2024 is er sprake van een huurkorting van € 237,50 per maand, te vermeerderen met BTW.

Personeel
Er is geen personeel ter overname

Verrekening kosten
De doorlopende en vooruitbetaalde kosten, zoals onroerendezaakbelasting, precariorechten e.d. die onlosmakelijk zijn verbonden met het exploiteren van het verkochte bedrijf en die door verkoper vooruitbetaald zijn, zullen naar rato tussen partijen worden verrekend.

Oplevering
De feitelijke oplevering van het bedrijf kan in nader overleg worden vastgesteld.

Inventaris
De inventaris verkeert in goede staat. De over te nemen inventaris wordt vermeld op een inventarislijst. Vervoermiddelen behoren niet tot de inventaris.

Voorraad
De aanwezige voorraad valt buiten de vraagprijs en dient op de dag van overdracht tegen inkoopprijs te worden overgenomen.

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
€ 3.335,- per maand
Aangeboden sinds
2024-01-18
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
110 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Mark Roos RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts