Mijn alerts Direct regelen
Menu

Horecamakelaar Drenthe

Adhoc

Uw horecamakelaar in Drenthe

Dankzij de kennis van onroerend goed en een volledig inzicht in de horecabranche hebben wij een unieke positie in de makelaardij. Naast de verhuur en verkoop van objecten in Drenthe kunt ook uitstekend bij ons terecht voor de verkoop van uw eigen horecaobject. We helpen u graag bij de verkoop, verhuur of taxatie van uw horecabedrijf.

Ruime kennis en ervaring in horecabrancheEerlijk en deskundig adviesPersoonlijke benaderingBreed aanbod horecaobjecten

Horeca-object verkopen en/of verhuren?

Of bent u juist op zoek naar een horecapand? Het team van Adhoc horecamakelaars begeleidt horecaondernemers bij het aan- of verkopen van horecaobjecten. Bij zo’n project komen ingewikkelde zaken naar voren waarvan menig horecaondernemer niet voldoende kennis heeft. De bedrevenheid van onze makelaars geven uw als ondernemer rust en overzicht bij de aan- of verkoop van een horecaobject.

Een greep uit ons aanbod
Horecaruimte Weesperzijde Amsterdam plus-icon Horecaruimte Weesperzijde Amsterdam
Noord-Holland · Huur · 130 m2
€ 25.000,-
per maand
Horecabedrijf met mooi terras ter overname in het centrum van plus-icon Horecabedrijf met mooi terras ter overname in het centrum van
Zuid-Holland · Huur · 90 m2
€ 3.131,-
per maand
Horecaruimte Schipperscafe aan het Damrak in de Beurs van Berlage plus-icon Horecaruimte Schipperscafe aan het Damrak in de Beurs van Berlage
Noord-Holland· prijs op aanvraag · 450 m2
prijs op aanvraag
Lunchroom centrum Arnhem ter overname plus-icon Lunchroom centrum Arnhem ter overname
Gelderland · Huur · 100 m2
€ 2.800,-
per maand
Vragen? Of advies nodig?We helpen u graag!
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts