Mijn alerts Direct regelen
Menu

Horecamakelaar Drenthe

Adhoc

Uw horecamakelaar in Drenthe

Dankzij de kennis van onroerend goed en een volledig inzicht in de horecabranche hebben wij een unieke positie in de makelaardij. Naast de verhuur en verkoop van objecten in Drenthe kunt ook uitstekend bij ons terecht voor de verkoop van uw eigen horecaobject. We helpen u graag bij de verkoop, verhuur of taxatie van uw horecabedrijf.

Ruime kennis en ervaring in horecabrancheEerlijk en deskundig adviesPersoonlijke benaderingBreed aanbod horecaobjecten

Horeca-object verkopen en/of verhuren?

Of bent u juist op zoek naar een horecapand? Het team van Adhoc horecamakelaars begeleidt horecaondernemers bij het aan- of verkopen van horecaobjecten. Bij zo’n project komen ingewikkelde zaken naar voren waarvan menig horecaondernemer niet voldoende kennis heeft. De bedrevenheid van onze makelaars geven uw als ondernemer rust en overzicht bij de aan- of verkoop van een horecaobject.

Een greep uit ons aanbod
Fastfood-locatie in het centrum plus-icon Fastfood-locatie in het centrum
Zuid-Holland · Huur · 44 m2
€ 1.712,-
per maand
Charmante horecalocatie aan de Aalmarkt in Leiden plus-icon Charmante horecalocatie aan de Aalmarkt in Leiden
Zuid-Holland · Huur · 160 m2
€ 47.500,-
per jaar
Horecaruimte met zonnig terras in IVY Kop Klaprozenbuurt Amsterdam Noord plus-icon Horecaruimte met zonnig terras in IVY Kop Klaprozenbuurt Amsterdam Noord
Noord-Holland · Huur · 434 m2
€ 85.000,-
per jaar
IN PRIJS VERLAAGD Fine dining restaurant met groot terras aan plus-icon IN PRIJS VERLAAGD Fine dining restaurant met groot terras aan
Amsterdam · Huur · 132 m2
€ 2.180,-
per maand
Vragen? Of advies nodig?We helpen u graag!
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts