Mijn alerts Direct regelen
Menu

Horeca te koop Noord-Brabant

Koop en Huur

Adhoc
Filters
Type
Categorie
Aanbod horecapanden
Bekijk hieronder het actuele overzicht met alle horecapanden in Noord-Brabant van Adhoc Horecamakelaars. Het aanbod bestaat uit horecalocaties die te huur zijn of die te koop staan. Gebruik de filters om ons aanbod te verfijnen. Wilt u meer informatie over ons of over een pand? Neem dan contact op met onze horecamakelaars.
Grootschalige horecaruimte met ruim terras in centrum Eindhoven
Grootschalige horecaruimte met ruim terras in centrum Eindhoven
Noord-Brabant · 788 m2 · Huur
€ 140.000,- per jaar
Meer info
Horecaruimten centrum Tilburg
Horecaruimten centrum Tilburg
Noord-Brabant · 99 m2· prijs op aanvraag
prijs op aanvraag
Meer info
Zeer geschikte horecaruimte voor een cafetaria te huur
Zeer geschikte horecaruimte voor een cafetaria te huur
Noord-Brabant · 200 m2 · Huur
€ 50.000,- per jaar
Meer info
Horecaruimte aan het Kadeplein te Roosendaal
Horecaruimte aan het Kadeplein te Roosendaal
Noord-Brabant · 200 m2 · Koop/Huur
Meer info

Op zoek naar een horecapand in Noord-Brabant?

Van horecaruimtes tot eetcafés en van luxe restaurants tot cafés, Adhoc Horecamakelaars biedt een breed scala aan horeca-objecten binnen de dranken-, fastfood-, restaurant- en hotelsector in Noord-Brabant. Onze adviseurs hebben alle specifieke kennis van de horeca in huis om u bij te staan tijdens deze belangrijke volgende stap.

Staat uw pand er niet tussen?

Met ons unieke alertsysteem geven we u de mogelijkheid een persoonlijk ‘alarm’ in te stellen met al uw wensen. Zodra wij een object online plaatsen dat matcht met uw ingestelde alerts, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van ons aanbod.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Adhoc horecamakelaars is dé specialist op het gebied van verhuur en verkoop van onroerend goed aan horecaondernemers. Onze horecamakelaars kennen het ‘horecalandschap’ als geen ander en volgen alle trends en ontwikkelingen binnen de horecabranche op de voet om ondernemers zo goed mogelijk bij te staan.

Naast dat wij horeca-ondernemers ontzorgen door de bemiddeling van de aan- en verkoop van horecabedrijven en onroerende zaken op ons te nemen, zijn wij tevens expert op het gebied van ver- en aanhuur van horeca-onroerend goed. Wij adviseren (startende) ondernemers bij de aankoop van een horecabedrijf en ondersteunen eigenaren die hun horecabedrijven willen verkopen. Kortom: Adhoc Horecamakelaars begeleidt ondernemers bij iedere stap in het (ver)koop of (ver)huurproces.

Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), afdeling Business. Verder zijn wij als enige horecamakelaar aangesloten bij de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), een gerenommeerde organisatie voor vastgoedprofessionals die met name actief zijn op het gebied van taxaties. Wij helpen u graag bij de aankoop, verkoop, huur of verhuur of taxatie van uw horeca-object.

Referenties

Bent u benieuwd naar onze referenties? Bekijk vooral onze lijst met horeca-ondernemingen waarbij wij een rol hebben gespeeld in de bemiddeling, verkoop, verhuur, aankoop of aanhuur van een horeca-object.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts