Mijn alerts Direct regelen
Menu

Paviljoen aan Rijksweg tussen Den Bosch en Eindhoven

Noord-Brabant · Huur · 645m2
Verhuurd onder voorbehoud

Paviljoen aan Rijksweg tussen Den Bosch en Eindhoven.

Dit geweldige paviljoen is gelegen op een steenworp afstand van afslag 26 van de A2, vlakbij Boxtel, Liempde en Schijndel! Naast de directe toegang tot de A2, profiteert het paviljoen van de gunstige ligging aan de Keulsebaan, die Liempde (4.842 inwoners) verbindt met Boxtel (33.748 inwoners). Bovendien bevinden de bruisende steden Tilburg, Den Bosch en Eindhoven zich in de nabije omgeving, met een totale bevolking van meer dan 630.000 inwoners!

Met een royaal bruto verhuurbaar oppervlak van 645 m² is dit de perfecte kans voor jouw bedrijf. De ruimte is slim ingedeeld met 560 m² op de begane grond, 131 m² in de kelder en 91 m² op de eerste verdieping.

De unieke stervormige opzet, met de keuken als centraal kloppend hart, biedt talloze mogelijkheden om ruimtes af te scheiden en apart te verhuren voor verschillende evenementen, intieme privédiners en meer!

In de kelder vind je diverse opslagmogelijkheden, inclusief een koelcel en een mise en place-keuken voor alle voorbereidende werkzaamheden.

Op de eerste verdieping bevinden zich onder andere de installaties en een ruimte die perfect geschikt is als kantine of personeelsruimte.

Als kers op de taart krijgt de huurder de mogelijkheid om een prachtig terras aan te leggen, met circa 80 m² beschikbaar aan de Oostzijde van het paviljoen en circa 70 m² aan de Noordzijde.

De huurovereenkomst voor het paviljoen is een nieuwe overeenkomst gebaseerd op het ROZ-model, met een minimale looptijd van 10 + 5 jaar tegen een jaarlijkse huurprijs van € 150.000,– exclusief BTW.

Voor meer informatie:
Rick van Ginkel

Kenmerken
Opdracht
 
€ 150.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2024-01-11
Status
verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
645 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
1
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Rick van Ginkel
Contact opnemen
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts