Mijn alerts Direct regelen
Menu

Horeca te koop Limburg

(koop en huur)

Adhoc
Filters
Type
Drankensector
Fastfoodsector
Restaurantsector
Hotelsector
Aanbod horecapanden
Bekijk hieronder ons actuele aanbod horeca objecten in Limburg en omgeving. Deze hebben we zowel te koop als te huur. Heeft u een bepaald object op het oog in Limburg? Neem dan contact op met een van onze horecamakelaars.
Horecaruimte aan het Munsterplein te Roermond
Horecaruimte aan het Munsterplein te Roermond
Limburg · 1502 m2· prijs op aanvraag
prijs op aanvraag
Meer info

Op zoek naar een horecapand in Limburg?

Een fietstocht door het heuvelachtige landschap, een kijkje ondergronds in een van de grotten en eindigen met een stuk ├ęchte Limburgse vlaai op een gezellig terras; dat kan alleen in Limburg! Reden genoeg voor het kopen of huren van een horecapand in een provincie met zoveel diversiteit. Maak onderdeel uit van de bourgondische gastvrijheid in steden als Valkenburg, Roermond, Venlo en natuurlijk Maastricht.

Geen interessante horeca objecten meer missen?

Staat er op dit moment geen pand voor u tussen of wilt u graag gelijk op de hoogte zijn wanneer er een nieuw horeca object te koop of huur staat? Stel een melding in via ons alertsysteem en u ontvangt een e-mailnotificatie zodra er een pand met uw wensen wordt geplaatst. Bekijk ook eens panden in een andere provincie, wellicht staat er in Noord-Brabant of Gelderland iets voor u te koop of huur.