Mijn alerts Direct regelen
Menu

Casco horecaruimte Leisuredome Kerkrade

Limburg · Huur · 581m2
Huurprijs € 150.000,- per jaar

Casco horecaruimte Leisuredome Kerkrade

Het betreft horeca-unit van circa 580m² op de begane grond met een groot terras op de zon. De ruimte is gelegen tussen restaurant Happy Italy en restaurant De Beren en is onderdeel van Leisuredome Kerkrade (www.leisure-dome.nl). Hier zijn ook gevestigd: Vue bioscoop (10 zalen), Burger King, Dadawan, Ballorig, Gamestate, Bowling, VR-experience, Race-experience, Wereldrestaurant, Glowgolf, Roda JC Stadion, De Griek, Hornbach, Decathlon, etc.

Voor de deur is veel gratis parkeergelegenheid.

Leisuredome Kerkrade is gelegen in Parkstad Limburg, een regio met ruim 250.000 inwoners. Ook komen er veel bezoekers uit de aangrenzende regio’s in Duitsland. Leisuredome ontvangt jaarlijks circa 2 miljoen bezoekers. RodaJC Boulevard ontvangt jaarlijks indicatief 7 miljoen bezoekers.

De huurprijs voor de casco unit bedraagt € 150.000,– per jaar exclusief BTW op basis van een 10+5 jarige huurovereenkomst.

De servicekosten voor het parkmanagement van Leisurepark/Leisuredome Kerkrade bedragen € 11.000,– per jaar. Huurder betaalt hiervan 50% en verhuurder ook 50%. Dit is onder meer voor schoonhouden en beheer openbare ruimte en de openbare (voor bezoekers gratis) parkeergelegenheid.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henk Sluiter.

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
€ 150.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2022-03-01
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
2013
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
581 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Henk Sluiter RM
Contact opnemen
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts