Mijn alerts Direct regelen
Menu

Horeca te koop en te huur in Overijssel

Adhoc
Filters
Type
Categorie
Aanbod horecapanden
Van glooiende bossen tot idyllische dorpen, steden waar je flink kunt shoppen en uitgestrekte heidevelden. Met zo’n compleet en uniek pakket aan mogelijkheden, begrijpen we best dat u op zoek bent naar een nieuw horecapand in Overijssel. Adhoc Horecamakelaars helpt u daar graag bij. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Kijk hieronder. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze horecamakelaars.
Horecaruimte in het centrum van Enschede
Horecaruimte in het centrum van Enschede
Overijssel · 608 m2 · Huur
€ 100.000,- per jaar
Meer info

Op zoek naar een horecapand in Overijssel?

Van haute cuisine en een luxe hotel tot een bruin café en de snackbar op de hoek. AdHoc Makelaars biedt de meest uiteenlopende horeca-objecten in Overijssel. Heeft u interesse, maar weet u nog niet helemaal hoe u het aan moet pakken? Onze deskundige adviseurs helpen u graag op weg.

Stel nu een alert in!

Wilt op de hoogte blijven van de actuele aanbiedingen van Adhoc Horecamakelaars? Maak dan gebruik van ons unieke alertsysteem. Voer uw wensen en specificaties in en ontvang de laatste updates via de e-mail. Altijd volledig afgestemd op uw zoektocht!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Het huren of kopen van een horecapand is niet zomaar iets. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u vragen heeft, tegen bepaalde zaken aanloopt of het spannend vindt. Dankzij onze jarenlange ervaring en flink wat expertise, hebben de deskundige adviseurs van Adhoc Horecamakelaars alles in huis om u van gedegen, persoonlijk advies te voorzien en u door iedere stap van het (ver)koop- en (ver)huurproces te loodsen.

Adhoc Horecamakelaars adviseert, begeleidt en ontzorgt (startende) ondernemers bij de aankoop van een horecaobject. Daarnaast staan onze adviseurs eigenaren bij tijdens de verkoop van een horecapand. Dankzij deze aanpak is Adhoc Horecamakelaars in staat beide partijen de meest geschikte oplossing te bieden. Dit geldt voor zowel het (ver)koop als het (ver)huurproces.

Naast dat Adhoc Horecamakelaars aangesloten is bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), zijn wij tevens als enige horecamakelaar in Nederland aangesloten bij de Royal Institution of Chartered Suveyors (RICS). RICS is een gerenommeerde, internationale organisatie die zich actief inzet voor betrouwbare, valide en consistente taxaties in de vastgoedbranche.

Referenties

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere horeca-ondernemers met Adhoc Horecamakelaar? Bekijk onze referenties.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts