Mijn alerts Direct regelen
Menu

Professioneel ingerichte afhaal bezorg locatie ter overname in Zwolle

Overijssel · Huur · 125m2
Verhuurd

Professioneel ingerichte afhaal/bezorg locatie ter overname in Zwolle.

Aan de Pannekoekendijk 5 is thans een vestiging van De Beren Bezorgrestaurants gesitueerd. Een mooie hoek/zicht locatie aan de rand van het centrum van Zwolle. Het bedrijf is gevestigd in complex de Katwolder. Een fraai gebouw met 84 nieuwbouwappartementen. Naast de aangeboden ruimte is sushirestaurant Monster Sushi gevestigd.

Deze locatie leent zich uitstekend voor afhaal/bezorg- activiteiten maar mogelijk ook voor een slagerij / visboer bedrijf.
Vanaf hier is het mogelijk om alle wijken in Zwolle te bedienen c.q. bezorgen (circa 130.000 inwoners).

Bedrijfsomschrijving
De oppervlakte van de ruimte bedraagt circa 125 m² BVO begane grond. Het bedrijf is gevestigd in een fraai gebouw/ complex.

De ruimte is zeer efficiënt ingericht. De keuken beschikt over professionele inventarisonderdelen. Er is tevens een opslagruimte aanwezig. Naast de keuken is de koel/vriescel geplaatst. Er is 1 toilet aanwezig en er is een wachtruimte voor de bezorgers/gasten. Er zijn twee entrees aanwezig.

Ligging
Zwolle ligt aan het Zwarte Water en de Overijsselse Vecht en is via het Zwolle-IJsselkanaal verbonden met de IJssel. De stad ligt in de regio IJsseldelta. De gemeente telt 130.872 inwoners (31 januari 2022) en is qua inwoneraantal de negentiende gemeente van Nederland.

Zwolle heeft een middeleeuws centrum, een schitterend theater, veel verschillende winkels, allerlei fantastische hotels en restaurants en verschillende fraaie parken.
De stad heeft alles wat u van een moderne stad verwacht, maar heeft daarnaast de intimiteit van het verleden weten te behouden.

De ruimte is gelegen aan het Katwolderplein, aan de rand van het centrum. Een zeer dynamische plek. Er is veel te beleven op het Katwolderplein. Zo kan men een bezoek brengen aan de horeca (Restaurant De Beren, Kwalitaria, Monster Sushi) en het combineren met een bezoek aan de Pathe Bioscoop. De Albert Heijn is hier ook gevestigd alsmede een grootschalige parkeergarage met circa 700 parkeerplaatsen. Via het Katwolderplein kan men via de fiets/loopbrug het historische centrum bereiken.

Vraagprijs overname
De vraagprijs voor de overname, zijnde de bedrijfsinventaris, huurdersbelang en het verkrijgen van de huurrechten bedraagt € 140.000,–.

Huurinformatie
De huurprijs bedraagt thans circa € 2.889,– per maand exclusief BTW en voorschot servicekosten circa
€ 40,– per maand.

Voor meer informatie:
Bart Klaasboer
bart@adhoc-hm.nl

Kenmerken
Opdracht
 
€ 2.889,- per maand
Aangeboden sinds
2022-12-23
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
125 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bart Klaasboer
Contact opnemen
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts