Mijn alerts Direct regelen
Menu

Verzekeringen & financieringen

Adhoc

Verzekeringen & financieringen

U heeft een aantrekkelijke horeca-investering op het oog. Hoe regelt u de financiering van uw horecabedrijf ? En natuurlijk, de verzekeringen? Wij hebben in de afgelopen 30 jaar ervaren dat banken en verzekeraars over het algemeen nauwelijks enthousiast zaken doen in de horecabranche. Wanneer de economie terugloopt is het zelfs uitgesproken moeilijk om de financiering van horecabedrijven rond te maken.

Kosteloos advies bij uw verzekeringen en financieringen

Het aan Adhoc horecamakelaars gelieerde bureau Dukaat Financiële Diensten geeft u kosteloos een deskundig en onpartijdig advies, zowel op het gebied van verzekeringen als financieringen, toegespitst op uw situatie.

Dukaat wordt geleid door de heer drs. P.L.Grol. Hij adviseert u veelal persoonlijk, zowel als bedrijfseconoom als op basis van zijn accountantsopleiding en zijn jarenlange ervaring. Voor informatie over hypotheken en financieringen, alle horeca verzekeringen en collectieve pensioenen belt u met de heer Grol op telefoonnummer 0182-541020.

 

Verzekeringen & Financieringen

Meer weten?Bel of mail
Contact opnemen(0182) 533 355
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts