Mijn alerts Direct regelen
Menu

Leisure

Nieuwsitem

Binnensteden en winkelcentra die voorheen prima functioneerden vanwege de aanwezigheid van modewinkels zullen meer moeten doen om de consument te verleiden. Het toevoegen van horeca is natuurlijk inmiddels bekend en ook veel toegepast. Het zorgt voor beleving, het verlengt de verblijfsduur en het maakt het bezoek in zijn algemeenheid aangenamer.

Maar ook leisure wordt steeds belangrijker. Leisure vergroot de attractiewaarde van een winkelgebied en vormt een uitstekende combinatie met horeca. Vormen van leisure zijn o.a. escaperooms, trampoline- en klimparken, bowling, F1 racing (simulatoren), indoorspeeltuinen, kartbanen, lasergaming, indoor jeu de boules (combinatie boulen en horeca), minigolf (al dan niet glow in the dark), arcade/game hallen, karaoke rooms en (service) bioscopen.

Naast horeca houdt Adhoc horecamakelaars zich steeds vaker bezig met de verhuur aan leisure-concepten. Ook zijn wij voor een aantal leisure-concepten gericht aan het zoeken naar geschikte locaties.

Bent u benieuwd wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@adhoc-hm.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts