Mijn alerts Direct regelen
Menu

Casco horecaruimten gelegen aan recreatiemeer in Bergen op Zoom

Nieuwsitem

Locatiebeschrijving: de ruimten zijn gelegen aan recreatiemeer De Binnenschelde bij de nieuwe grote woonwijk De Bergse Plaat en op slechts 800 meter loopafstand van het centrum van Bergen op Zoom. De casco-ruimten zijn onderdeel van een groot modern en representatief gebouw waarin gevestigd zijn een gemeentelijke sporthal met vergader- en cursusruimten en een ballet-/danszaal. Op de locatie De Boulevard Noord is eveneens gevestigd een fitnesscentrum, zwembad, evenemententerrein en een badstrand. Naast de casco ruimten is een vestiging van McDonald’s met Mc Drive gesitueerd. Op de locatie De Boulevard Noord is een grote gratis parkeervoorziening aanwezig.

De bereikbaarheid vanaf de rijksweg A4/A58 is via de randweg Bergen op Zoom Noord of Zuid en volg de borden Binnenschelde, de rijafstand vanaf de rijksweg is circa 5 minuten.

Omschrijving ruimten:

Unit 1A Het betreft een casco-(plus) horecaruimte. Unit 1A meet circa 74 m² bruto vloeroppervlak met de mogelijkheid van een terras voor het pand van circa 30 m2.

Uitermate geschikt voor een broodjesformule, lunchroom of afhaal/bezorgconcept.

Unit 2A Het betreft een casco-(plus) horecaruimte. Unit 2A meet 147 m² bruto vloeroppervlak met de mogelijkheid van een terras voor het pand van circa 55 m². Deze ruimte heeft zowel een opgang vanaf de straatzijde als een interne opgang vanuit de sporthal. Inzake de horeca-activiteiten in deze unit zijn er afspraken gemaakt met de gemeente Bergen op Zoom. De nieuwe exploitant van deze ruimte heeft de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke tarieven gebruik te maken van diverse ruimten ten behoeve van het organiseren van feesten en partijen in het sportcomplex, waaronder de diverse cursus-vergaderruimten alsmede de sporthal. Daarnaast heeft de ondernemer van deze ruimte het exclusieve horecarecht in de sporthal tijdens de diverse evenementen. Wij zoeken dan ook naar een creatieve enthousiaste ondernemer die mogelijkheden ziet in combinatie met sport en een horeca-exploitatie.

Aanvaarding: Het object is in overleg –per direct- te huur en beschikbaar.

Object specificatie: Huurprijs: vanaf € 175,– per m² BVO (exclusief BTW) per jaar.

Locatie: De Boulevard Noord 6 4617 HD Bergen op Zoom

Soort object: casco-horecaruimte

Bouwjaar: 2002

Oppervlak: 220 m²

Contactpersoon: Martijn Turenhout

Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts