Mijn alerts Direct regelen
Menu

Op zoek naar franchisenemers Beren eetcafés

Nieuwsitem

Op zoek naar franchisenemers Beren eetcafés

De Beren eetcafés.. dáár voelen horecaondernemers zich thuis!

Bij de Beren eetcafés geniet men al bijna 30 jaar van heerlijke vlees- en visgerechten die vakkundig bereid worden op de grill. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is uitgegroeid tot een grote keten van eetcafés waar iedereen zich écht thuis voelt. Deze groei is niet alleen te danken aan het gezellige en informele karakter van onze vestigingen, maar ook aan de kwaliteit en versheid van onze producten .

Inmiddels zijn er 20 Beren eetcafés verspreid door Zuid-Holland, Noord-Brabant, Flevoland en Utrecht. Wij willen dit op korte termijn verder uitrollen naar de rest van het land.

Om deze groei te realiseren zijn wij op zoek naar ervaren en bestaande horecaondernemers die een passie hebben voor gastvrijheid en gastbeleving. Je bent enthousiast over onze formule en weet deze succesvol toe te passen in je eigen eetcafé zodat de uniforme uitstraling gewaarborgd blijft.

Als franchisenemer van de Beren eetcafés profiteer je niet alleen van een bewezen concept welke maximaal rendeert, maar je wordt ook ondersteund vanuit het hoofdkantoor.

Enkele voordelen op een rij:

  • Profiteren van het krachtige merk ‘De Beren eetcafés’ en de reeds opgebouwde naamsbekendheid
  • Assistentie bij contractonderhandelingen, bijv. aangaande de huur van het pand
  • Begeleiding op het gebied van financiën
  • Gecentraliseerde inkoop en inkoopvoordeel
  • Ondersteuning bij alle marketing- en promotionele activiteiten
  • Reeds doorgevoerde automatiseringen
  • Ondersteuning op het gebied van werving en selectie en andere personeelszaken
  • Interne opleidingen voor de medewerkers

Heb je interesse om je bestaande horecagelegenheid om te bouwen tot een Beren eetcafé en daardoor maximaal rendement te behalen? Neem dan contact met ons op via Henk Sluiter van Adhoc horecamakelaars, zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wil je alvast meer weten over de Beren eetcafés? Klik dan hier

      

 

 

Meer weten?Henk Sluiter RM
Contact opnemen
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts