Mijn alerts Direct regelen
Menu

Volledig ingerichte horecaruimte Amsterdam Zuidoost beschikbaar

Noord-Holland · Huur · 200m2
Verhuurd

Volledig ingerichte horecaruimte Amsterdam Zuidoost beschikbaar.

Op een mooie hoeklocatie en aan een park is in Amsterdam Zuidoost (Holendrecht) deze volledig ingerichte horecaruimte beschikbaar. De ruimte maak onderdeel uit van OurDomain Amsterdam South East.

Amsterdam Zuidoost een stadsdeel dat volop in ontwikkeling is. Een stedelijk gebied met veel groen en nu circa 90.000 inwoners. Maar het woongebied van Amsterdam Zuidoost breidt enorm uit in onder meer de deel gebieden Amstel III en ArenAPoort. De oude kantoorgebouwen in Amstel III maken plaats voor een stadswijk waar men plezierig kan wonen, werken en recreëren. Tot 2027 worden hier circa 10.000 kleinere stadswoningen gebouwd. Na 2027 kunnen hier nog eens circa 5.000 woningen bij komen

OurDomain is onderdeel van deze gebiedstransformatie
Amstel III dat geïnitieerd is door de Gemeente Amsterdam. Op de plek van het voormalige Holendrecht Centre is plaats gemaakt voor een levendige verblijfplek waar gewoond, gewerkt en gerecreëerd wordt. Het multifunctionele woon- en werkgebied is specifiek gericht op (young) professionals, studenten en jonge gezinnen.

OurDomain bestaat uit 3 gebouwen, te weten:
A: hier zijn 955 studentenstudio’s gerealiseerd;
B&C: hier zijn er in totaal 604 1-, 2- en 3 kamerappartementen gerealiseerd.

OurDomain ligt op een steenworp afstand van metro- en treinstation Holendrecht waar dagelijks duizenden mensen gebruik van maken. OurDomain bevindt zich tegenover het Amsterdam Universitair Medische Centra.

Huurprijs
De huurprijs van de kopunit van circa 200m² bedraagt € 42.000,– exclusief BTW per jaar voor de totale ruimte inclusief de verhuur van de thans aanwezige vaste inrichting en inventaris. Dagelijks- en periodiek onderhoud, vervanging en/of vernieuwing van de vaste inrichting en inventaris komen geheel voor rekening van huurder.

Servicekosten
Verhuurder rekent een vast bedrag van € 25,– per m² per jaar exclusief BTW voor de servicekosten.

Voor meer informatie
Mark Roos en Rick van Ginkel

Kenmerken
Opdracht
 
€ 42.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2023-09-11
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
200 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Rick van Ginkel
Contact opnemen
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts