Mijn alerts Direct regelen
Menu

Twee casco horeca units beschikbaar bij het Westerpark in Amsterdam

Noord-Holland · Huur · 75m2
Huurprijs € 29.538,- per jaar

Twee casco horeca units beschikbaar bij het Westerpark in Amsterdam

Adhoc Horecamakelaars handelt namens de vastgoedeigenaar en zoekt een passende huurder voor deze opvallende locatie in Amsterdam West, direct naast het Westerpark. We bieden twee casco hoekunits van ieder circa 75 m² aan die ideaal zijn voor horecagelegenheden. Mogelijkheid tot terras is aanwezig.

De horecaruimten zijn gelegen in het Woon- en Groengebied Sloterdijk aan de Haarlemmerweg, een van de langste straten van Amsterdam met een lengte van 8,3 kilometer, die loopt vanaf de Nassaukade tot aan Halfweg. Deze buurt kenmerkt zich door een diversiteit aan woningen, variërend van historische gebouwen tot modernere huizen. Achter het pand bevindt zich het Westerpark, dat bekend staat om zijn open grasvelden, bosrijke gebieden en waterpartijen. Het is een uitstekende locatie voor recreatieve activiteiten zoals wandelen, joggen, picknicken en fietsen. Bovendien worden er regelmatig evenementen georganiseerd, variërend van festivals en markten tot culturele voorstellingen en tentoonstellingen.

Het Westerpark herbergt ook verschillende historische gebouwen die zijn omgebouwd tot culturele en creatieve centra. Een voorbeeld hiervan is de Westergasfabriek, een voormalige gasfabriek die nu fungeert als evenementenruimte, restaurants en kunstgaleries.

De Voortuinen is een onderdeel van Westerpark West. Dit nieuwe groene woongebied ligt direct naast het Westerpark en de wijk Bos & Lommer en heeft toegang tot alle dagelijkse voorzieningen. Je hoeft niet ver te gaan voor kinderopvang, onderwijs, sportfaciliteiten, de Westergasfabriek en het stadscentrum. Alles is op loopafstand. Dankzij de vele bus- en tramhaltes in de buurt kun je snel naar station Amsterdam Sloterdijk, dat directe verbindingen biedt naar Schiphol, Den Haag, de Zuidas of het Amsterdam Centraal Station. Bovendien is de A10 snelweg dichtbij.

Categorie 3 (café, bar en naar de aard daarmee te vergelijken bedrijven) en 4 (restaurant, koffie-, en theehuis, lunchroom, juicebar en naar de aard daarmee te vergelijken bedrijven), uitsluitend ter plaatse van de aanduiding ‘gemengd’ en uitsluitend in de eerste bouwlaag.

De huurprijs voor het onroerend goed bedraagt per unit € 29.538,– per jaar exclusief BTW.

Voor meer informatie:
Rick van Ginkel & Daan Janssen
Adhoc horecamakelaars Amsterdam
020 – 705 1525

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
€ 29.538,- per jaar
Aangeboden sinds
2023-12-19
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
75 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Rick van Ginkel
Contact opnemen
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Kies een 'regio' en/of 'type' of klik opnieuw op 'Alert aanmaken' om geen 'regio' of 'type' te selecteren.

Alert aanmaken
Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts