Mijn alerts Direct regelen
Menu

Sleutel-klaar horecabedrijf Voorne Putten met zeer brede financieringsmogelijkheden

Zuid-Holland · Huur · 432m2
Verkocht

Sleutel-klaar horecabedrijf Voorne Putten met zeer brede financieringsmogelijkheden

Op een zeer markante hoek op de Markt in Heenvliet bieden wij een turn-key horecaruimte te huur aan. De vastgoedeigenaar heeft het pand het afgelopen jaar volledig gerenoveerd en volledig ingericht. Jarenlang heeft Café De Gouden Leeuw hier een zeer succesvolle exploitatie gedraaid, het voormalige horecabedrijf was een begrip in de omgeving.

Oppervlakte
Het betreft een horeca ruimte van 432 m2 verhuurbaar oppervlakte, waarvan 152 m² gelegen op de begane grond, 141 m² op de eerste verdieping en 139 m² op de tweede verdieping. Totaal circa 150-160 zitplaatsen + een schitterend terras (80-100 zitplaatsen) aan de voorzijde van het pand en gedeeltelijk op het plein.

Paardenmarkt
Heenvliet staat bekend om de jaarlijkse Paardenmarkt. Dit 3-daagse evenement trekt duizenden bezoekers per jaar uit het hele land. De Paardenmarkt is het evenement van het jaar en is al jaar en dag een begrip in deze omgeving en een ware cash cow voor de horeca-exploitant.

Ligging
Heenvliet is een plaatsje met stadsrechten in de Nederlandse gemeente Nissewaard op het dubbeleiland Voorne-Putten, provincie Zuid-Holland. De plaats telde per 1 januari 2021 2.475 inwoners en per 1 juli 2011 1063 woningen. Naastgelegen dorpen/steden zijn Geervliet, Abbenbroek, Spijkenisse, Brielle, Hellevoetsluis, Zuidland. Het verzorgingsgebied heeft een inwonersaantal van ca. 170.000 inwoners verdeeld over vier gemeenten.

De huurprijs bedraagt € 6.500,– per maand exclusief BTW.

De afbouw, inrichting, technische installaties, inventaris, keuken, bars, koffiemachines, etc. zijn volledig verzorgd door de verhuurder. De exploitant hoeft alleen nog een kassa, borden en bestek te kopen en kan starten met de exploitatie. Bij alles is gekozen voor A-kwaliteit materiaal en apparatuur. Alles is nieuw. Op alles wordt volledige garantie verstrekt.

Een meerjaren exploitiebegroting bevindt zich in ons dossier.

Vraagprijs inrichting, afwerking en inventaris op aanvraag. Financiering tegen aantrekkelijke voorwaarden is mogelijk.

Koopoptie
Verhuurder staat open om een koopoptie te verlenen voor het vastgoed.

Neem voor meer informatie contact op met Henk Sluiter en Bart Klaasboer

Kenmerken
Opdracht
 
€ 6.500,- per maand
Aangeboden sinds
2021-08-11
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
432 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Henk Sluiter RM
Contact opnemen
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts