Mijn alerts Direct regelen
Menu

Turn-Key eetcafé met ruim terras in het Schinkelkwartier Amsterdam

· prijs op aanvraag
prijs op aanvraag

Deze horecazaak is gelegen op een hoeklocatie aan de Rijnsburgstraat in Amsterdam-Zuid. De omgeving kenmerkt zich door de aanwezigheid van vele creatieve bedrijven op het Schinkelkwartier aan de ene zijde en een populaire woonwijk (Hoofddorppleinbuurt) aan de andere. De doelgroep bestaat met name uit buurtbewoners en werknemers van de omliggende bedrijven.

Daarnaast is de bereikbaarheid goed (tram 2, bus 61, metro 50 en 51) waardoor de locatie ook geschikt is voor feesten en partijen. Deze bereikbaarheid wordt in de toekomst nog beter met de komst van metrohalte Schinkelhaven. Het gebied is daarnaast volop in ontwikkeling, met als belangrijkste pijler de bouw van 11.000 woningen. Kijk voor meer informatie op: https://www.amsterdam.nl/projecten/schinkelkwartier/

De recent gerenoveerde horecazaak is Turn-Key en beschikt over een ruim en zonnig terras aan de voorzijde van ca. 80 zitplaatsen. Eenmaal binnen is het café sfeervol ingericht met aan de rechterzijde een brede bar een aan de linker- en achterzijde zitplaatsen. Het café beschikt tevens over een `feesthoek` met eigen biertap, DJ-aansluiting, LED scherm en discoverlichting. Achterin is een semiprofessionele keuken gesitueerd met afzuiging en spoeleiland. In de ruime kelder is voldoende ruimte voor opslag. Hier is ook de moderne biertapinstallatie gesitueerd.

Er rust geen brouwerijverplichting op het café.

Deze leuke horecazaak op interessante locatie is nu beschikbaar ter overname.

Oppervlakte: cira 121 m² totaal, waarvan 87 m² begane grond en circa 34 m² kelder.

Huurprijs: € 2.936,– per maand te vermeerderen met BTW.
Vraagprijs bedrijf: € 74.000,–.

Contactpersoon: Rick van Ginkel

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
 
Status
 
Aanvaarding
 
Bouw
 
Hoofdbestemming
 
Bouwjaar
 
Soort bouw
 
Oppervlakten
 
Oppervlakte
 
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Rick van Ginkel
Contact opnemen
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts