Mijn alerts Direct regelen
Menu

Prijsverlaging Ter overname restaurant in het centrum van Zaandam

Noord-Holland · 854m2
Verkocht

Prijsverlaging: Ter overname restaurant in het centrum van Zaandam

Het restaurant is gevestigd in een groot bedrijfspand van circa 854 m².

Het restaurant is verzorgd, alles is ruim opgezet en verkeert in goede staat. Op de begane grond zijn er circa 80 zitplaatsen en op de 1e verdieping zijn er circa 110 zitplaatsen. Op de 2e verdieping is een entresol aanwezig met circa 65 zitplaatsen. Deze ruimte is circa 111 m² groot en heeft een aparte bar en is bereikbaar via een trap en de lift.

De bovenverdieping is geschikt voor besloten feesten en partijen en beschikt over een eigen keuken en bar. Het bedrijf beschikt derhalve over 2 keukens die gescheiden van elkaar kunnen functioneren. Er is tevens een lift in het restaurant aanwezig waardoor het geheel ook rolstoelvriendelijk is.

Ook is er een souterrain dat in 2 delen opgesplitst, het achterste deel fungeert als opslag en voorbereidingskeuken en is alleen bereikbaar via de keuken. Het voorste gedeelte van het souterrain is momenteel in gebruik als garderobe en ruime toiletten met voorportaal voor gasten. Er is een terras mogelijkheid aan de zijkant van het pand aan de sluis.

De onderneming maakt deel uit van een concept met meerdere vestigingen in Noord-Holland. Twee van de vestigingen worden te koop aangeboden bij Adhoc horecamakelaars: Zaandam en Wervershoof. De eigenaar heeft de voorkeur om dit in één geheel te verkopen, maar staat ook open voor afzonderlijke verkoop van beide locaties.

Ligging
Het restaurant is gelegen midden in het centrum van Zaandam op loopafstand van NS-station, waarbij u vanuit Amsterdam CS binnen een kwartier in het centrum van Zaandam zit. Diverse uitvalswegen zijn op korte afstand, kortom het centrum van Zaandam is goed bereikbaar of u nu met de auto of het openbaar vervoer reist. De A7, A8 of A10 zijn zeer dichtbij. In de zomer zijn er zelfs veerdiensten die u over het water vanaf meerdere opstapplaatsen vanuit Amsterdam CS naar Zaandam brengen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig onder andere onder het Zaantheater of bij een QPark parkeergarage.

Vraagprijs
De vraagprijs goodwill/inventaris € 99.500,–.

De huurprijs bedraagt thans € 8.264,95 exclusief BTW per maand.
Het voorschot meerpremie opstalverzekering bedraag € 229,– exclusief BTW per maand.
Het voorschot levering en diensten bedraagt € 1.600,– exclusief BTW per maand.

Voor meer informatie: Mark Roos

Kenmerken
Opdracht
 
€ 8.264,-
Aangeboden sinds
2022-06-13
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
854 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
2
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Mark Roos RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts