Mijn alerts Direct regelen
Menu

Ter overname horecabedrijf Amsterdam Oud West

Noord-Holland · Huur · 100m2
Verkocht

Ter overname horecabedrijf Amsterdam Oud West

Winehouse SOMM is gevestigd op een hoeklocatie in stadsdeel De Baarsjes. Deze wijnbar beschikt over een terras waar plaats is voor circa 28 personen, binnen heeft het restaurant in circa 30 zitplaatsen. Achter in de zaak bevindt zich de open keuken alsmede de toegang tot de opslagkelder. Het bedrijf heeft een oppervlakte van circa 124 m².

SOMM bevindt zich op de hoek van de Balboastraat en de Baffinstraat. Op loopafstand bevinden zich onder andere het Mercatorplein waar tramlijn 13 en bussen 18, 247 en N83 stoppen. Verder bevindt het bedrijf zich nabij het Rembrandtpark en speeltuin de Balboastraat.

De vraagprijs voor het bedrijf bedraagt € 88.000,–.

De huurprijs bedraagt thans € 1.522,39 per maand, exclusief BTW.
De huurovereenkomst is aangegaan voor 5 jaar op 1 november 2016 met 2 aansluitende periodes van telkens 5 jaar waarna de huurovereenkomst voortgezet wordt voor onbepaalde tijd. De huurprijs wordt jaarlijks per november geindexeerd.

Het object bevindt zich in bestemmingsplan “De Baarsjes” met als enkelbestemming Gemengd – 3 en functieaanduiding horeca van categorie 3: ter plaatse van de aanduiding “horeca van categorie 3” tevens voor horeca van categorie 3 en horeca van categorie 4 in de kelder, het souterrain en de eerste bouwlaag. Horeca van categorie 3: Café (café, bar en naar de aard daarmee te vergelijken bedrijven). Horeca van categorie 4: Restaurant (restaurant, koffie-, en theehuis, espressobar, lunchroom, juicebar en naar de aard daarmee te vergelijken bedrijven) (bron:ruimtelijkeplannen.nl).

Voor meer informatie: Mark Roos en Rick van Ginkel

Kenmerken
Opdracht
 
€ 1.525,- per maand
Aangeboden sinds
2022-07-20
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
100 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Mark Roos RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts