Mijn alerts Direct regelen
Menu

Horecaruimten beschikbaar aan Groot Bijlmerplein in de Amsterdamse Poort

Amsterdam· prijs op aanvraag · 281m2
prijs op aanvraag

Horecaruimten beschikbaar aan Groot Bijlmerplein in de Amsterdamse Poort

Transformatie Amsterdam Zuidoost
Zuidoost ondergaat een enorme metamorfose. In de komende jaren worden er veel woningen bijgebouwd, met als gevolg dat Zuidoost zal gaan veranderen. Zuidoost is daarmee het snelst groeiende gebied van Nederland. Het groeit naar verwachting van 95.000 inwoners naar 200.000 inwoners in 2040.

De Amsterdamse Poort is onder leiding van CBRE Investment Management flink aan het veranderen. Het winkelcentrum transformeert van ‘place to buy’ naar ‘place to be’. Deze verandering brengt met zich mee dat ook de horeca een belangrijke rol krijgt in het gebied. Dit zijn immers bij uitstek de plekken waar mensen graag verblijven. Recentelijk is een nieuwe koers ingeslagen met het hele gebied.

DRIE UNIEKE UNITS
De horeca-units zijn gelegen aan het Groot Bijlmerplein en vervullen binnen het gebied een prominente rol, niet alleen voor de huidige en toekomstige bewoners, maar ook voor de (grote) bedrijven die nabij gelegen zijn. De consumenten die doordeweeks gebruik maken van een van deze locaties zijn anders samengesteld dan de consumenten die in het weekend het stadshart bezoeken. En overdag zal er een andere doelgroep zijn dan ’s avonds.

Centraal gelegen aan het Groot Bijlmerplein zorgen de drie units voor een levendige sfeer. Verder zullen de restaurants ook voor een groter afzetgebied een belangrijke rol vervullen, bijvoorbeeld bezoekers van de Arena boulevard of werknemers uit Zuidoost zijn een belangrijke doelgroep om naar het gebied te trekken.

Daarmee speelt het in op het gegeven dat het reeds aanwezige F&B aanbod de rijke mix aan doelgroepen nog onvoldoende bedient. Zo parkeren de bezoekers van de ArenA boulevard vaak in het gebied, maar verblijven en consumeren daar momenteel nog weinig. Ook de aanwezige kantoormedewerkers weten de Amsterdamse Poort momenteel voornamelijk te vinden voor een snelle lunch, terwijl zij de andere dagdelen nog maar sporadisch aanwezig zijn in het gebied. Er liggen derhalve nog volop kansen

UNIT 1 – Centraal aan het plein
Metrages BVO:
Begane grond – 547 m²
Eerste verdieping – 364 m²

UNIT 2 – Hoeklocatie
Metrages BVO
Begane grond – 176 m²
Eerste verdieping – 105 m²

UNIT 3 – Abcouderpad
Metrages BVO
Begane grond – 186 m²
Eerste verdieping – 166 m²

Unit 3 is ook te splitsen in twee units met eigen entree.

Huurprijs en overige voorwaarden op aanvraag.

Voor meer informatie: Mark Roos

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2022-05-03
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
2021
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
281 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
1
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bram Stokman RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Kies een 'regio' en/of 'type' of klik opnieuw op 'Alert aanmaken' om geen 'regio' of 'type' te selecteren.

Alert aanmaken
Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts