Mijn alerts Direct regelen
Menu

Ervaar de grandioze horecaruimte in het bruisende hart van Alkmaar

Noord-Holland · Huur · 490m2
Huurprijs € 90.000,- per jaar

Ervaar de grandioze horecaruimte in het bruisende hart van Alkmaar, een perfecte locatie voor horeca en ontspanning!

Nabij het bruisende Waagplein, in het hart van de oude binnenstad van Alkmaar, bieden wij een ruimte te huur aan voor horeca en leisure in een karakteristiek pand. Een zeer markant horecapand vroeger als postkantoor in gebruik. Alkmaar, gelegen in de provincie Noord-Holland, is een stad met een rijk historisch centrum, gekenmerkt door talrijke Rijksmonumenten en Gemeentelijke monumenten. Bekend als “de kaasstad”, organiseert Alkmaar wekelijks van april tot eind september de traditionele kaasmarkt op het Waagplein.

Het Waagplein, het meest prominente plein in Alkmaar, herbergt een overvloed aan horecagelegenheden. In de zomer transformeert het plein tot een groot terras. Bovendien dient het als locatie voor diverse evenementen, waaronder optredens van bekende artiesten.

De beschikbare ruimte bestaat uit ongeveer 400 m² op de begane grond en circa 90 m² in de kelder (totaal circa 490 m²), en is volledig gestript tot casco. Hierdoor zijn er mogelijkheden aan de voorzijde om een binnen/buiten terras te creëren, waarbij de vloer is gelijkgetrokken met straatniveau en er openslaande puien worden geplaatst.

Dit pand bevindt zich bijna direct aan het Waagplein en staat bekend als een gevestigde horeca locatie vanwege de huidige restaurantfunctie. Over het algemeen wordt de gehuurde ruimte in de huidige staat opgeleverd, maar als casco verhuurd. Dit kan echter variëren, afhankelijk van de overeenkomst met de huidige exploitant.

De huurprijs bedraagt € 90.000,– exclusief BTW per jaar.

Contactpersoon: Bram Stokman

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
€ 90.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2022-05-05
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
1915
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
490 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
winkelgebied stadscentrum
Foto's
Meer weten?Bram Stokman RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts