Mijn alerts Direct regelen
Menu

Strategisch gelegen afhaal bezorg locatie ter overname in Almere Markerkant

Flevoland · 148m2
Verkocht

Strategisch gelegen afhaal/bezorg locatie ter overname in Almere. (Markerkant 10 – 66 Almere)

Deze ruimte is gevestigd aan de Markerkant 10 – 66 in Almere. De eigenaresse is gespecialiseerd in het bezorgen van diverse soorten burgers.

Bedrijfsomschrijving
De ruimte heeft een oppervlakte van circa 88 m² begane grond en 60 m² op de eerste verdieping. Het bedrijf is functioneel, praktisch en professioneel ingericht. Tevens is er een koel- en vriescel aanwezig alsmede een professionele afzuiginstallatie.

Er zijn voldoende opslagmogelijkheden op de eerste verdieping en kantoorruimte. Er kan geparkeerd worden langs de openbare weg.

Ligging
Het bedrijf is gelegen nabij het stadscentrum van Almere Centrum en de uitvalswegen. Het object is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Markerdreef is gelegen aan S103, welke in directe verbinding staat met de Rijksnelweg A6. Op circa 500 meter bevindt zich bushalte Markerkant, waarmee binnen 2 bushalten NS-station Almere Centrum wordt bereikt.

In de nabije omgeving zijn onder andere verschillende afhaal/bezorgketens, tankstations en woonwinkels gevestigd. Daarnaast wordt er aan de Markerkant een nieuwe Aldi supermarkt gebouwd.

De locatie leent zicht uitstekend voor afhaal/bezorg activiteiten. Bijna heel Almere kan bediend worden vanaf deze locatie (ruim 200.000 inwoners!).

Vraagprijs overname € 70.000,–

De huurprijs bedraagt momenteel € 1.073,50 exclusief BTW per maand. De servicekosten bedragen € 25,– per maand exclusief BTW.

Kenmerken
Opdracht
 
€ 1.048,-
Aangeboden sinds
2023-04-26
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
148 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
1
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bel of mail
Contact opnemen(0182) 533 355
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts