Mijn alerts Direct regelen
Menu

Jarenlang begrip in Apeldoorn

Gelderland · Huur · 330m2
Huurprijs € 55.000,- per jaar

Jarenlang begrip in Apeldoorn!

Een beproefd en succesvol concept, na jaren van gedegen prestaties, is nu beschikbaar. De familie Kamminga heeft de touwtjes al geruime tijd stevig in handen gehad, maar de tijd is gekomen om deze door te geven aan een gelukkige opvolger. De goed georganiseerde zaak beslaat een oppervlakte van 330 m², verdeeld als volgt: 148 m² restaurant, 15 m² bar, 88 m² (spoel)keuken, 15 m² kidsclub, en voorzien van verschillende dienstruimtes en opslaglocaties.

Het pannenkoekenhuis, gelegen aan de Deventerstraat 172, fungeert als een poort tot de stad voor reizigers die vanuit het Oosten komen. Vlak voor het pand komen de Deventerstraat en de Zutphensestraat samen, twee zeer belangrijke verkeersaders.

Het restaurant, met ongeveer 155 zitplaatsen, heeft een klassieke inrichting die zorgt voor een aangename sfeer, ideaal voor gezinnen. Naast de eigentijdse houten tafels en stoelen, bevindt zich in het hart van de zaak een ruime houten bar. Achter de bar leidt de ingang naar de keuken, die met haar centrale pas en meerdere losse gaspitten functioneel is ingericht voor het concept.

Achter de keuken bevinden zich de spoelkeuken, koel- en vriescellen, en diverse opslagmogelijkheden. Via deze route is ook het terras bereikbaar voor het personeel. Daarnaast beschikt het restaurant over meerdere toiletgroepen en een kidsclub.

De huurovereenkomst zal gebaseerd worden op een model voor winkelruimte en andere middenstandsbedrijfsruimte dat door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) is vastgesteld inclusief toevoegingen vanuit verhuurder voor een huurtermijn van tenminste 5+5 jaar met een opzegdatum van minimaal 12 maanden.

De huurprijs bedraagt op jaarbasis € 55.000,– exclusief BTW.

De vraagprijs voor het bedrijf, omvattende de bedrijfsinventaris, vaste inrichting, goodwill en handelsnaam inclusief domeinnaam, website en emailadressen bedraagt € 300.000,–.

Voor meer informatie:
Rick van Ginkel

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
€ 55.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2024-03-21
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
330 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bel of mail
Contact opnemen(0182) 533 355
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts