Mijn alerts Direct regelen
Menu

Restaurant pal aan een afslag van Rijksweg in Noord-Holland

Noord-Holland· Koop/Huur · 510m2
1.600.000,- k.k. / 120.000,-

Restaurant pal aan een afslag van Rijksweg in Noord-Holland

Op een zicht locatie aan de Rijksweg A9 ter hoogte van Beverwijk bevinden zich Gasterij Vuurland. Dit bedrijf is gehuisvest in een vrijstaande bedrijfspand en heeft een groot terras en speelterrein. Vuurland is een all-day concept restaurant.

De het bedrijfspand bevindt zich op eigen grond. Men heeft ook de beschikking heeft over circa 80 parkeerplaatsen op een naast gelegen perceel.

Gasterij Vuurland is een volledig nieuw gebouwd en ingericht horecabedrijfspand en is eind 2018 geopend. Het gebouw kenmerkt zich door meerdere puntdaken met een moderne doch karakteristieke uitstraling. Men heeft de beschikking over een zeer riant terras met een uitzicht op Fort aan den Sint Aagtendijk en de natuur daaromheen.

Het restaurant is verdeeld over begane grond van circa 330 m² en eerste verdieping van circa 155 m². Op de begane grond treft men een volledig uitgeruste professionele keuken, toiletgroepen, restaurantgedeelte en een indoor kinderspeelplaats. Op de eerste verdieping treft men separate ruimten voor vergaderingen, private -dinings, verjaardagen en overige besloten partijen. Tevens is hier een mini-bioscoop te vinden, een toiletgroep en kantoor/personeelsruimte.

Het restaurant heeft thans circa 130 zitplaatsen op de begane grond en circa 125 op het terras. Daarnaast hebben de ruimten op de eerste verdieping een totale capaciteit van circa 70 personen sit-down en 100 personen bij een staande partij.

Naast het terras treft men buiten een grote kinderspeelplaats met vaste klim- en schommelapparaten evenals een grote trampoline. Gasterij Vuurland is gericht op de lokale- en regionale bezoeker zowel zakelijk als privé maar met een grote focus op familiebezoek vanwege alle faciliteiten en programmering voor kinderen.

Object en voorwaarden
1. Het betreft de verkoop van het perceel grond kadastraal bekend als gemeente Beverwijk A 8501 met een grootte van 1.210 m² en het daarop gebouwde opstal en aanhorigheden. De koopprijs bedraagt € 1.600.000,– kosten koper
2. Het betreft tevens de verkoop van het in het opstal gevestigde horecabedrijf thans bekend als Gasterij Vuurland, omvattende de bedrijfsinventaris, vaste inrichting alsmede de goodwill en handelsnaam, websites, domeinnamen en social media-accounts. De koopprijs bedraagt € 250.000,–.

Het is bespreekbaar om het onroerend goed te huren in combinatie met verkoop van het horecabedrijf. Alsdan geldt onderstaande:

Huurinformatie
De bedrijfsruimte aan de Noorderweg 15 te Beverwijk.
– huurprijs € 120.000,– exclusief BTW per jaar.
– waarborgsom tenminste 3 maanden huur + BTW.
– tenminste 5 jaar + van telkens 5 verlengingsjaren.
– Verhuurniveau alsdan nader over een te komen.

Men heeft ook de beschikking heeft over circa 80 parkeerplaatsen op een naast gelegen perceel. Deze grond wordt gehuurd voor circa € 3.000,– per jaar.

Het verkochte en/of het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich thans bevindt – “as is – where is”.

Voorbehouden
De verkoop en/ of verhuur is altijd onder voorbehoud van gunning door verkoper/ verhuurder.
In geval van verhuur; de huurovereenkomst komt pas tot stand nadat verhuurder goedkeuring heeft gegeven.

Kenmerken
Opdracht
 
Prijs
€ 1.600.000,- k.k.
Huurprijs
€ 120.000,-
Aangeboden sinds
2020-07-13
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
510 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
1
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bel of mail
Contact opnemen(0182) 533 355
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts