Mijn alerts Direct regelen
Menu

Horecabedrijf in de Pijp ter overname

Noord-Holland · Huur · 170m2
Verkocht

Horecabedrijf in de Pijp ter overname

Een 100% plantaardig horecabedrijf thans bekend als Meatless District de Pijp heeft een oppervlakte van circa 170 m² (conform huurovereenkomst). Er is in totaal plaats voor circa 70 tot 80 personen in het restaurant. Er is beschikking over een gevelterras aan een drukke doorgaande weg in Amsterdam Zuid. Op het zonnige terras is plek voor circa 25-30 personen.

Meatless District is gevestigd aan de Van Woustraat in Amsterdam en valt in de wijk Pijp Zuid in de Diamantbuurt. De Van Woustraat behoort tot een van de belangrijke verkeersaders van Amsterdam, de straat telt een ruim aanbod van bijna 200 winkels.

De vraagprijs voor het bedrijf, omvattende de bedrijfsinventaris, huurrechten en goodwill bedraagt € 235.000,–. De handelsnaam (website/social media) behoort niet tot het verkochte.

De huurovereenkomst is ingegaan op 1 maart 2018 en loopt tot en met 31 augustus 2025 en wordt voortgezet voor aansluitende perioden van telkens 5 jaar. De huurprijs bedraagt thans € 5.530,– per maand exclusief BTW.

Voor meer informatie: Mark Roos & Rick van Ginkel

Kenmerken
Opdracht
 
€ 5.530,- per maand
Aangeboden sinds
2021-09-13
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
170 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Mark Roos RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts