Mijn alerts Direct regelen
Menu

Een schitterend terras aan het water

Amsterdam · Huur · 180m2
Huurprijs € 27.000,- per jaar

Een schitterend terras aan het water

Dit prachtig gelegen restaurant heeft een uniek groot terras wat deels aan het water is gelegen. Het restaurant heeft een open indeling alsmede een open keuken. De keuken is volledig ingericht en heeft ook een aparte toegangsdeur naar het terras. Ideaal voor bedienend personeel. In de achtertuin is ruimte voor opslag en vuilcontainers.

Het bedrijf heeft een oppervlakte van circa 180 m² v.v.o en heeft thans 50 á 60 zitplaatsen binnen en op het terras circa 100 zitplaatsen.

Het restaurant bevindt zich in de buurt van het Jan van Galenplantsoen- en straat en ligt op steenworpafstand van Food Centre Amsterdam. Op het terrein van het Food Center is een groothandelsmarkt gevestigd. De bedrijven daar bevoorraden dagelijks de Amsterdamse horeca en detailhandel. De komende jaren verschijntop dit terrein ook een nieuwe woonwijk met een school en verschillende voorzieningen. In deze wijk, die het Marktkwartier gaat heten, is plek voor maximaal 1.700 woningen.

De monumentale Centrale Markthal wordt is opgeknapt heet nu Markt Centraal. De grote hal is geschikt voor markten, beurzen en voorstellingen. De kleinere ruimtes eromheen bieden plek aan creatieve bedrijven, horeca en voorzieningen voor de buurt. De hal krijgt hierdoor een belangrijke publieke functie voor de buurt, maar ook voor de rest van de stad.

Dit bedrijf is gevestigd op de hoek van de Gerard Callenburgstraat 1 en De Rijpgracht in Amsterdam West (Bos en Lommer). Het restaurant bevindt zich op loopafstand van tramhalte De Rijpstraat.

Vraagprijs
De vraagprijs voor het bedrijf, omvattende het huurdersbelang in het onroerend goed, huurrechten en goodwill, bedraagt
€ 220.000,–. Bedrijfsinventaris is in overleg ter overname. Handelsnaam inclusief domeinnaam, website en e-mailadressen behoort nadrukkelijk niet tot het verkochte.

Huurinformatie
De huurprijs voor het onroerend goed bedraagt thans € 27.000,– per jaar exclusief BTW.

Voor meer informatie:
Mark Roos & Boudewijn van Meesen

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
€ 27.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2023-12-08
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
180 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Mark Roos RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts