Mijn alerts Direct regelen
Menu

Prijsverlaging Restaurant in het centrum van Weesp

Noord-Holland· prijs op aanvraag · 170m2
Verkocht

Prijsverlaging! Restaurant in het centrum van Weesp

In het historische hart van het vestingstadje Weesp is Passata gevestigd. Dit restaurant is gelegen aan de Nieuwstad, aan de karakteristieke Groenebrug, en is gehuisvest in een monumentaal pand. Passata beschikt over een heerlijk terras aan het water waar plaats is voor circa 30 personen. Het restaurant heeft binnen in totaal circa 50 zitplaatsen en een verkoop vloeroppervlakte van circa 140 m². Daarnaast beschikt Passata over een berging van circa 30 m².

Weesp heeft stadsrechten, maar is relatief klein; het telde in januari 2021 circa 20.500 inwoners. De stad is ingesloten tussen het Amsterdam-Rijnkanaal en rivier de Vecht. Weesp is een van de snelst groeiende steden van Nederland. Dit heeft te maken met onder meer de fusie met de gemeente Amsterdam, maar hoofdzakelijk door de enorme woningbouwontwikkeling “Weespersluis”. Dit project wordt ontwikkeld aan de polderzijde van het station en zal uiteindelijk in 2027 bestaan uit circa 2.750 woningen, 2 basisscholen, een recreatiestrand, een jachthaven, verschillende parken en maatschappelijke en winkelvoorzieningen. De nu reeds gebouwde fases worden veelal bewoond door jonge gezinnen met tweeverdieners. Hierdoor ontstaat voor het MKB in het centrum van Weesp een compleet nieuwe doelgroep. Deze wijk is gelegen op 5 à 10 minuten afstand fietsen van Passata.

Daarnaast heeft Weesp een trein- en busstation. Amsterdam CS, Bijlmer-Arena, Schiphol en Utrecht zijn daardoor makkelijk en snel te bereiken.

Door de ligging aan de Vecht kent Weesp ook veel watersport- en recreatieve vaart. Over de rivier kan men een idyllische route volgen van Muiden, langs Weesp helemaal tot aan het centrum van Utrecht.

Weesp wordt daardoor ook door veel toeristen en dagjesmensen bezocht. Daarnaast zijn er vele fiets- en wandelroutes. Het toerisme is ook aan sterke groei onderhevig te meer omdat Weesp tot de gemeente Amsterdam behoort.

Voor meer info over Weesp:

http://welkominweesp.nl/Zien
https://www.visitgooivecht.nl/nl/praktische-info/alle-bestemmingen/weesp
https://weespersluis.nl/

Kenmerken
Opdracht
 
prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2022-06-13
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
1682
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
170 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
winkelgebied stadscentrum
Foto's
Meer weten?Mark Roos RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts