Mijn alerts Direct regelen
Menu

Restaurant nabij de Overtoom en het Leidseplein te Amsterdam

Amsterdam · Huur · 100m2
Huurprijs € 2.585,- per maand

Restaurant nabij de Overtoom en het Leidseplein te Amsterdam

Dit hoekpand met terras aan de Tweede Helmerstraat is circa 100 m² groot. Er zijn goede opslagmogelijkheden in de kelder aanwezig. De keuken bevindt zich achter in het restaurant en de bar is nabij de entree gesitueerd.

Omgeving
De Tweede Helmerstraat is een charmante straat in de Amsterdamse wijk Oud-West, een buurt die bekend staat om zijn levendige en diverse karakter. Nummer 26 ligt midden in deze dynamische omgeving, waar zowel bewoners als bezoekers genieten van een scala aan voorzieningen en bezienswaardigheden.

De Tweede Helmerstraat wordt gekenmerkt door prachtige 19e-eeuwse en vroeg 20e-eeuwse panden. De gebouwen hebben vaak mooie gevels met karakteristieke Amsterdamse details, zoals smalle ramen en sierlijke daklijsten. Het woningaanbod varieert van ruime gezinswoningen tot knusse appartementen, wat bijdraagt aan een gevarieerd bewonersprofiel.

De buurt staat ook bekend om zijn gezellige horeca. Rondom de Tweede Helmerstraat vind je tal van cafés, restaurants en eetgelegenheden die gerechten uit alle windstreken serveren.

De buurt rondom de Tweede Helmerstraat heeft een hechte gemeenschap met een diverse populatie. Er is een mix van jonge professionals, gezinnen, studenten en ouderen, wat bijdraagt aan een levendige en inclusieve sfeer. De buurt initiatieven en lokale evenementen bevorderen het gemeenschapsgevoel en maken het een fijne plek om te wonen.

Bereikbaarheid
De Tweede Helmerstraat is goed bereikbaar. Openbaar vervoer zoals trams en bussen zorgen voor goede verbindingen met de rest van de stad. Het centrum van Amsterdam is binnen enkele minuten te bereiken, en ook de ringweg A10 is snel toegankelijk voor wie met de auto reist.

Kortom, de omgeving van Tweede Helmerstraat 26 biedt een harmonieuze combinatie van stedelijke levendigheid en rust, historische charme en moderne gemakken, waardoor het een aantrekkelijke plek is voor zowel bewoners als bezoekers.

Vraagprijs
De vraagprijs voor het bedrijf omvattende het huurdersbelang in het onroerend goed, huurrechten en goodwill, bedraagt € 120.000,–.
De handelsnaam inclusief domeinnaam, website en e-mailadressen behoren tot het verkochte.

Huurinformatie
De huurprijs voor het onroerend goed bedraagt thans € 2.585,56 per maand exclusief BTW.

Voor meer informatie:
Rick van Ginkel & Boudewijn van Meesen

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
€ 2.585,- per maand
Aangeboden sinds
2024-05-03
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
100 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bel of mail
Contact opnemen(0182) 533 355
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts