Mijn alerts Direct regelen
Menu

PRIJSVERLAGING Exploitatie van bezorg- en afhaaldiensten in Amsterdam

Noord-Holland · Huur · 91m2
Verkocht

PRIJSVERLAGING. Exploitatie van bezorg- en afhaaldiensten in Amsterdam.

In het pand aan Stadionweg 151H komt u Sunny Sushi tegen, een horecagelegenheid gericht op bezorging en afhaal. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het bereiden en leveren van verse sushi. De bereiding van alle producten vindt plaats in de ruime productiekeuken, uitgerust met ingebouwde koeling. Daarnaast is er ruimschoots voorzien in opslagfaciliteiten.

De locatie van deze horecagelegenheid kan zonder twijfel als uitstekend worden bestempeld, vooral vanwege de gunstige ligging in de levendige Stadionbuurt. Met 10.000 bewoners is deze dichtbevolkte buurt een uitstekend aandachtsgebied voor horeca-activiteiten.

Bovendien fungeert de drukke Stadionweg als een belangrijke verkeersader die niet alleen het lokale verkeer faciliteert, maar ook als een toegangsweg naar het stadscentrum dient. Hierdoor is het object bijzonder gemakkelijk te bereiken, niet alleen voor de lokale bevolking, maar ook voor mensen die van buiten de buurt komen. De strategische ligging biedt een aanzienlijk potentieel voor een bezorg- en afhaalonderneming zoals Sunny Sushi.

De huurprijs voor het onroerend goed bedraagt conform huurovereenkomst thans € 3.063,38 per maand exclusief BTW. Daarnaast wordt er nog € 40,54 per maand in rekening gebracht voor verzekeringen

De vraagprijs bedraagt € 15.000,–

Voor meer informatie:
Daan Janssen & Rick van Ginkel

Kenmerken
Opdracht
 
€ 3.063,- per maand
Aangeboden sinds
2023-08-11
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
91 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Bel of mail
Contact opnemen(0182) 533 355
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts