Mijn alerts Direct regelen
Menu

Prachtlocatie met geweldig uitzicht te Medemblik ter overname

Noord-Holland · Huur · 672m2
Verkocht

Prachtlocatie met geweldig uitzicht te Medemblik ter overname.

MED Trattoria is een plek waar je naar toe gaat voor een drankje en (h)eerlijke, verse Italiaanse gerechten. Dit maakt MED Trattoria hét Italiaanse restaurant in Medemblik en omstreken, gelegen in de jachthaven “Het Regatta Center Medemblik”.

Bij binnenkomst bevindt u zich eerst in een volledig ingericht Italiaanse delicatesse winkel. De winkel ligt vol met Italiaanse producten, gerechten, wijnen, olijfolie en overige smaakvolle cadeauartikelen. Deze ruimte zijn borrels/ en BBQ gezelschappen ook zeker mogelijk tot aan 50 gasten. Door de glazen deuren betreedt u het restaurant met een interieur die eigentijds en warm is met als centraal middelpunt de bar en keuken. Het restaurant heeft plaats voor ongeveer 80 personen. Het prachtige terras bevindt zich aan de achterzijde van MED Trattoria, dit terras beschikt over ongeveer 100 zitplaatsen en heeft uitzicht op de jachthaven en het IJsselmeer. Buiten het terras en restaurant beschikt MED Trattoria ook over een besloten ruimte op de 1e verdieping. Deze panoramazaal komt met eigen bar en ruim dakterras uitstekend geschikt voor bijeenkomsten en partijen van ongeveer 50 personen.

MED Trattoria bevindt zich hemelsbreed tussen het Station Medemblik en het Regetta Strand. Belangrijke verkeersaders in de regio zijn de A7 en de N240.

Huurinformatie:
De huurovereenkomst is op basis van een 5 + 5-jarig contract, momenteel bevindt huurder zich in de tweede periode van 1 oktober 2019 tot en met 30 september 2024. Na deze periode wordt de huurovereenkomst behoudens beëindiging voor aansluitende perioden van telkens 5 jaar verlengd.

De huurprijs staat gelijk aan 8% van de netto omzet per maand, welke door huurder aan verhuurder via een accountantsverklaring per kwartaal inzichtelijk wordt gemaakt en doorberekend op basis van nacalculatie

Vraagprijs:
De vraagprijs voor het bedrijf bedraagt € 139.500,–.

Voor meer informatie:
Mark Roos en Rick van Ginkel

Kenmerken
Opdracht
 
Aangeboden sinds
2021-12-13
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
672 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
1
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Mark Roos RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts