Mijn alerts Direct regelen
Menu

Prachtig restaurant in Alkmaar met vastgoed ter overname

Noord-Holland· Koop/Huur · 272m2
700.000,- k.k. / 60.000,-

Prachtig restaurant in Alkmaar met vastgoed ter overname

Miss Central, gelegen in het hart van Alkmaar, is een gerenommeerd lunchrestaurant dat bekend staat om zijn heerlijke koffie en thee, verleidelijke taartjes, smakelijke lunches, unieke high tea’s en high wines, levendige borrels en vermakelijke evenementen. De ambiance en atmosfeer zijn echt ‘on-Alkmaars,’ volledig trendy en bruisend.

Dit etablissement beschikt over een bijzonder ruim buitenterras, gelegen in een drukke winkelstraat, met een capaciteit van ongeveer 40 gasten. Het terras is verwarmd, sfeervol verlicht en voorzien van een overkapping, waardoor het zowel in de zomer als winter een aangename plek is om te vertoeven. Binnen biedt het restaurant plaats aan zo’n 70 gasten in een ruime opstelling.

Miss Central bevindt zich aan de Laat 183, en samen met de Langestraat vormt de Laat-West het centrale winkelgebied van Alkmaar. Conform de recente visie van het stadsbestuur evolueert Laat-West niet alleen tot een winkelbestemming, maar speelt het ook een cruciale rol als sociale ontmoetingsplek, waarbij horecagelegenheden een essentiële functie vervullen.

De huidige eigenaar heeft met passie dit bedrijf opgezet en uitgebreid, en nu bieden we ondernemers de kans om dit succesvolle concept over te nemen en verder te ontwikkelen. Er zijn nog volop mogelijkheden om te benutten.

De ruime horecaruimte heeft een totale oppervlakte van circa 272 m². Met een centrale bar, meerdere zitgedeeltes, een professioneel uitgeruste keuken en voldoende opslagruimte biedt deze ruimte veel mogelijkheden.

Overname Miss Central:
De richtprijs voor de aanwezige inventaris, vaste inrichting/technische installaties en goodwill, inclusief het concept, handelsnaam, domeinnaam, website en social media kanalen bedraagt € 195.000,–.

Het vastgoed kan worden gehuurd of aangekocht:
– De huurprijs bedraagt € 60.000,– per jaar exclusief BTW op basis van een huurovereenkomst voor de duur van minimaal 5+5 jaar.
– De vraagprijs voor het onroerend goed bedraagt € 700.000,– k.k.

Voor meer informatie: Rick van Ginkel & Bram Stokman

Kenmerken
Opdracht
 
Prijs
€ 700.000,- k.k.
Huurprijs
€ 60.000,-
Aangeboden sinds
2023-10-11
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
272 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Rick van Ginkel
Contact opnemen
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts