Mijn alerts Direct regelen
Menu

Ondernemen in Sluisbuurt de nieuwe stadswijk van Amsterdam

Amsterdam · Huur · 667m2
Huurprijs € 225,- per vierkante meter per jaar

Ondernemen in Sluisbuurt, de nieuwe stadswijk van Amsterdam

Locatie
Het nieuwbouwproject “Justus” verrijst op het westpunt van het Zeeburgereiland in de wijk Sluisbuurt gelegen aan de Olga de Haasstraat. Dit markante gebouw wordt straks een architectonisch icoon: een combinatie van hoogbouw – 33 verdiepingen! –en laag bouw, met onderin ruimte voor fitness, horeca en maatschappelijk functies. De Sluisbuurt op het Zeeburgereiland wordt een duurzame, groene wijk aan het water en vlakbij het centrum. Er komen 5.500 woningen in een mix van lage en hoge gebouwen.

Zeeburgereiland is een opkomende woonwijk gelegen in het oostelijke deel van Amsterdam, Nederland. Voorheen diende het voornamelijk als industrieterrein en opslagruimte, maar de laatste jaren heeft het een transformatie ondergaan tot een levendige woonwijk. Het eiland biedt een mix van moderne architectuur, groene ruimtes en waterpartijen, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor zowel gezinnen als jonge professionals. Met zijn gunstige ligging nabij het centrum van Amsterdam en goede verbindingen met het openbaar vervoer, is Zeeburgereiland een gewilde plek voor diegenen die willen genieten van het stadsleven met een vleugje rust en natuur.

Justus is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Tram 26 brengt je binnen een paar minuten naar Amsterdam Centraal en de Ringweg A10 ligt enkele honderden meters verderop. De wijk zelf is autoluw, maar onder Justus komen circa 33 parkeerplekken optioneel beschikbaar voor huurders en een ruime fietsenstalling is aanwezig.

Te huur
In de commerciële plint van “Justus” is op de begane grond een casco horecaruimte beschikbaar met een ruime bestemming (horeca I, III, IV en V) van circa 285 m². Op de eerste verdieping is er ruimte beschikbaar voor een sportschool/ fitness, een maatschappelijke functie van circa 668 m².

Bovenstaand metrage dient nog vastgesteld te worden conform NEN 2580 meetcertificaat voor verhuurbare oppervlakten.

Aanvangshuurprijs bedraagt € 225,00 per m² per jaar exclusief BTW.

Meer informatie: Mark Roos en Boudewijn van Meessen
Adhoc horecamakelaars Amsterdam
020-7051525

Kenmerken
Opdracht
 
Huurprijs
€ 225,- per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
2024-03-07
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
667 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Mark Roos RM
Contact opnemen020-705 15 25
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts