Mijn alerts Direct regelen
Menu

Lunchroom restaurant op prachtige hoeklocatie in Amsterdam Oud-Zuid

Noord-Holland · Huur · 89m2
Verkocht

Lunchroom/restaurant op prachtige hoeklocatie in Amsterdam Oud-Zuid.

Jim’s Food & Bar is gelegen op een prachtige hoeklocatie in de Schinkelbuurt te Amsterdam Oud-Zuid. Het restaurant heeft een sfeervolle uitstraling met een kleine maar functionele keuken achter in de zaak. Er is in totaal plaats voor circa 30 personen, onderverdeeld in barkrukken en stoelen. .De gehele vierkante meters zitruimte is als kelder uitstekend te gebruiken voor opslag. Tevens is er een ruim terras aanwezig.

Jim’s is gevestigd op een hoeklocatie gelegen aan de Baarsstraat en de Zeilstraat. De Zeilstraat bevindt zich tussen de Amstelveenseweg en de Schinkel, de Zeilstraat staat bekend als drukke, doorgaande winkelstraat.

De vraagprijs voor het bedrijf, omvattende de bedrijfsinventaris, huurrechten en goodwill inclusief de handelsnaam, bedraagt
€ 140.000,–.

Huurinformatie
Er wordt een nieuwe huurovereenkomst aangeboden. Het betreft een ROZ-model 2012 conform art. 7:290 BW. De huurprijs bedraagt € 26.000,– per jaar exclusief BTW. Deze huurovereenkomst zal worden aangegaan voor een periode van 5 + telkens 5 verlengingsjaren. Als zekerheidsstelling wordt er een waarborgsom gevraagd van tenminste 3 maanden huur plus BTW.

Een koop- verkoop van het bedrijf en het afsluiten van een nieuwe huurovereenkomst is altijd onder voorbehoud van het verkrijgen van goedkeuring en gunning door verhuurder van het onroerend goed waarin het bedrijf is gehuisvest.

Voor meer informatie:
Rick van Ginkel & Mark Roos

Kenmerken
Opdracht
 
€ 26.000,- per jaar
Aangeboden sinds
2022-10-10
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
89 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Rick van Ginkel
Contact opnemen
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts