Mijn alerts Direct regelen
Menu

Lunchroom centrum Arnhem ter overname

Gelderland · Huur · 100m2
Verkocht

Lunchroom centrum Arnhem ter overname.

De Tosti & Ezprezzo Bar is een lunchroom gevestigd op een, voor horeca, echte A1-locatie, aan de Koningstraat 69A te Arnhem. Er is in totaal plaats voor circa 50 personen, verdeeld over diverse tafels en krukken aan de bar. De lunchroom beschikt tevens over een gevelterras met circa 10 zitplaatsen, verdeeld over 3 tafels.

De ruimte heeft een prominente bar en een backoffice waar momenteel koelingen en vriezers gesitueerd zijn. Door middel van een luik in het restaurant kan men de kelder betreden, deze semi-staande kelder strijkt geheel door tot de straatkant en is derhalve uitermate geschikt voor opslag.

Arnhem is een energieke hub in de regio, strategisch gelegen tussen de Randstad en het Ruhrgebied. Hier wordt stedelijke dynamiek versterkt door een groene leefomgeving en economische kracht. Dit is een stad waar grote bedrijven, start-ups, jonge talenten en onderwijsinstellingen samenwerken aan een toekomst voor iedereen

Vraagprijs
De vraagprijs voor de bedrijfsexploitatie bedraagt € 75.000,–.

Huurinformatie
De huurovereenkomst is ingegaan op 1 december 2018 en lopende tot en met 30 november 2023, deze wordt voortgezet voor telkenmale aansluitende periode van vijf jaar. De huurprijs bedraagt thans circa
€ 2.800,– exclusief BTW.

Voor meer informatie
Rick van Ginkel

Kenmerken
Opdracht
 
€ 2.800,- per maand
Aangeboden sinds
2023-02-10
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouw
 
Hoofdbestemming
horeca
Bouwjaar
 
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten
 
Oppervlakte
100 m2
Indeling
 
Aantal bouwlagen
 
Omgeving
 
Ligging
 
Foto's
Meer weten?Rick van Ginkel
Contact opnemen
Op zoek naar een soortgelijk pand?

Stel een alert in met uw wensen en blijf op de hoogte van panden die aan uw zoekvoorwaarden voldoen.

Interesse in dit pand? Neem contact op
Alerts

Stel uw persoonlijke alert in. Wanneer er objecten worden geplaatst die met uw ingestelde alerts matchen, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Alerts